Η ΑΕΚ «αντλεί» δύναμη από το ένδοξο παρελθόν της

Η ΑΕΚ «αντλεί» δύναμη από το ένδοξο παρελθόν της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά την ιστορία της. Αντιθέτως, παίρνει δύναμη από αυτή και σχεδιάζει αναλόγως το μέλλον της. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Ένωση θα γιορτάσει για τη συμπλήρωση 50 ετών από τη συμμετοχή της σε finla four Κυπέλλου Πρωταθλητριών, ούσα η πρώτη ελληνική ομάδα που έπραξε κάτι τέτοιο, με μια σειρά δραστηριοτήτων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η «Βασίλισσα» ΑΕΚ γιορτάζει. Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου το «παρών» έδωσε η «Ένωση».

Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων και δράσεων, που έχουν προγραμματιστεί, η ΑΕΚ «εγκαινίασε» σήμερα (1/3) την επικοινωνία της με τους οπαδούς της με newsletter.  Μέσω αυτής της διαδικασίας οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν πρώτοι τα σημαντικά νέα της ομάδας μας, ενώ θα συμμετέχουν και σε μια σειρά από προνόμια, κληρώσεις δώρων κλπ.

Η εκδήλωση για την επιτυχία της 30ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου 1966 (σε Μιλάνο και Μπολόνια) αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας. Παράλληλα, θα υπάρξουν κι άλλες δράσεις για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί μπορεί να το πράξει άμεσα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (aekbc.gr), στην ειδική καταχώρηση της εγγραφής στο NEWSLETTER AEK B.C.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X