Ο... βραχνάς της δημιουργίας

Ο... βραχνάς της δημιουργίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από τον Άρη, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή «πόνεσε» αρκετά την ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό είναι πολύ λογικό, από τη στιγμή που η Βασίλισσα βρισκόταν μπροστά στο σκορ για 30 λεπτά, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Η τέταρτη περίοδος ήταν κακή για την ΑΕΚ, ο Άρης ήταν αυτός που επέβαλε τον ρυθμό του και έφτασε στη νίκη. Και ένας από τους λόγους ήταν και η απουσία δημιουργικότητας από πλευράς Ένωσης. Τι εννοούμε; Στο παιχνίδι της Κυριακής οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς μοίρασαν μόλις 6 ασίστ! Την ίδια στιγμή που ο μέσος όρος ασίστ στο πρωτάθλημα ήταν 17!

Καταλαβαίνει κανείς, πως η απουσία ασίστ στο παιχνίδι με τους «κίτρινους», αλλά και το γεγονός πως δεν γύριζε η μπάλα όσο θα έπρεπε, ειδικά στο τέλος, «πλήγωσε» την ΑΕΚ σε μεγάλο βαθμό στην συμπρωτεύουσα. Κάτι που φάνηκε και στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Γκριν ανέλαβε εκείνος την ευθύνη για το τελευταίο σουτ, το οποίο έγινε με πολύ κακές προϋποθέσεις, την ίδια στιγμή που Σάκοτα και Μπράου ζητούσαν την μπάλα για να «εκτελέσουν». Ο Αμερικανός δεν γύρισε τη μπάλα, το σουτ ήταν κακό και έτσι ήρθε η ήττα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X