Ο προβληματισμός βγάζει υγεία

Ο προβληματισμός βγάζει υγεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ατάκα του Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά φανερώνει το σκεπτικό του Ουρουγουανού ως προς την εικόνα που θα πρέπει να περιμένουμε να παρουσιάσει η ομάδα, τουλάχιστον ως το φινάλε της σεζόν. “Προτιμώ να κερδίζω παίζοντας άσχημα, από το να χάνω παίζοντας καλά”, ήταν τα λόγια του προπονητή της Ένωσης και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Ειδικά φέτος αυτό χρειάζεται η ΑΕΚ, αλλά κι αυτό μπορεί να κάνει στην πράξη. Μη γελιόμαστε. Όποιος πιστεύει ότι είναι εφικτό να συνδυάσει θέαμα με ουσία (ειδικά στα ντέρμπι) μάλλον είναι …γελασμένος. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ούτε απέναντι στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Από την αναμέτρηση με τους “πράσινους” πάντως για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι το γεγονός ότι άπαντες στην ομάδα στάθηκαν στην κακή εμφάνιση. Μια προβληματική εμφάνιση που δε συνάδει με τη δυναμική ενός συλλόγου που έχει βλέψεις για κατάκτηση πρωταθλήματος, ευρωπαϊκών διακρίσεων κλπ. Θα πει κάποιος: “Καλά δεν δικαιούται δηλαδή η ομάδα να νικήσει σε ένα ντέρμπι με κακή εμφάνιση;” Εννοείται ότι το δικαιούται, αλλά είναι θετικό στοιχείο για την επόμενη μέρα το ότι ο Πογέτ αλλά και οι παίκτες προβληματίστηκαν πάρα πολύ από την εικόνα που είχε η ΑΕΚ. Το γεγονός ότι νίκησε σε μια πολύ κακή μέρα είναι σημαντικό και ουσιαστικά διαμορφώνει χαρακτήρα νικητή στους παίκτες. ΄’Οταν όμως δεν αρκείσαι στους τρεις βαθμούς της νίκης και αναζητάς κάτι περισσότερο, είναι βέβαιο ότι είσαι σε καλό δρόμο.

Το μεγαλύτερο λάθος θα ήταν να μείνουν οι “κιτρινόμαυροι” στο αποτέλεσμα των τριών αγώνων κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και να μη δουν τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα που “βγαίνουν” από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Πογέτ είναι έξυπνος και ικανός. Δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να βελτιώσει κι άλλο αγωνιστικά την ΑΕΚ, σε συνάρτηση πάντα με τη δυναμική του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Κι αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X