Μαθήματα άμυνας

Κολοβέτσιος: «Είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κουβέντα γίνεται για την άμυνα της ΑΕΚ. Πολλά ακούγονται, γράφονται και λέγονται. Παρόλα αυτά υπάρχει και η στατιστική. Σίγουρα θα πουν αρκετοί ότι η ΑΕΚ έχει κινδυνέψει περισσότερες φορές κτλ. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ γκολ δε δέχεται. Ή για την ακρίβεια δέχεται μόλις ένα ανά δύο ματς. Με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο, σε 16 παιχνίδια η ΑΕΚ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 8 φορές όλες κι όλες. Δύο γκολ έχει σημειώσει στην άμυνα της ΑΕΚ ο Λεβαδειακός και είναι ο μοναδικός αντίπαλος που το έχει κατορθώσει και από ένα οι Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Ξάνθη, Ατρόμητος, Ηρακλής, Πανθρακικός.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι η «Ενωση» δεν έχει δεχθεί καν γκολ σε μεγάλα ματς. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός (σε δύο παιχνίδια μάλιστα), ούτε ο ΠΑΟΚ κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα με αντίπαλο την άμυνα της ΑΕΚ (που κράτησε το μηδέν και με Παναιτωλικό, Καλλονή, Πλατανιά, Βέροια, ΠΑΣ).

Ενώ η ομάδα του Πογιέτ έχει τη 2η καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα με 17 γκολ παθητικό και μόνο ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί λιγότερα (12).

Ο ΚΑΠΤΕΝ ΠΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ»

Επίσης πολύ κουβέντα έχει γίνει για τους παίκτες που αγωνίζονται μπροστά από τους πορτιέρο. Χθες, ο Μπακάκης έπαιξε για δεύτερο σερί αγώνα σε πρωτάθλημα, δεν ανέβηκε πολύ αλλά προσπάθησε όσο μπορούσε να περιορίσει τον Βλαχοδήμο. Ο Ντίντακ δεν ήταν σε καλή κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο αλλά κάνει δύο καθοριστικές επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και ουσιαστικά σώζει την άμυνα από γκολ.

Ο Αρθο ήταν σε πολύ κακή μέρα μετά από δύο καλά, σχετικά, ματς με πολλά, πάντως, αβίαστα λάθη.

Εκεί που θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη κουβέντα είναι για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ο 25χρονος Λαρισαίος στόπερ ήταν εκείνος που φόρεσε το περιβραχιόνιο από τη στιγμή που απουσίαζε ο Μάνταλος και δεν ξεκίνησε ο Αραβίδης. Ο Κολοβέτσιος είναι από τους πλέον παρεξηγημένους παίκτες στο ρόστερ. Κάνει σταθερά καλές εμφανίσεις και ειδικά στα μεγάλα εντός έδρας ματς είναι από τους κορυφαίους αλλά ακούει να…λέγονται διάφορα κατά καιρούς. Παρόλα αυτά ο ίδιος δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σίγουρα, ο πιο σταθερός κεντρικός αμυντικός αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Χθες, ουσιαστικά εξαφάνισε τον Μπεργκ ενώ κάτι αντίστοιχο είχε κάνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόσο με τον Ιντέγε όσο και όταν χρειάστηκε με τον Φορτούνη.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X