Το μοναδικό δίσεκτο ματς έφερε νίκη

Το μοναδικό δίσεκτο ματς έφερε νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα μέρα είναι η σημερινή. Η 29η Φεβρουαρίου προκύπτει με συχνότητα μία φορά ανά τέσσερα χρόνια. Το εντυπωσιακό είναι πως από το 1924 που ιδρύθηκε η ΑΕΚ, υπάρχει μόνο μία καταγεγραμμένη αναμέτρηση στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Ηταν για τη σεζόν 1975-76, όταν η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Παναχαϊκή στην Πάτρα και επικράτησε με 3-0.
Ηταν η 3η αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Η ΑΕΚ είχε κλείσει το πρώτο μισό της σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά ενός βαθμού από τον ΠΑΟΚ και με σημαντική απόσταση από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Αρη. Ο Λουκάς Μπάρλος είχε αρχίσει ήδη να θέτει τη σφραγίδα του και να φέρνει σημαντικούς παίκτες και ο Φράντισεκ Φάντροκ να φτιάχνει μια ανταγωνιστική ομάδα.
Εκείνο το απόγευμα στην Πάτρα, η ΑΕΚ πέρασε εύκολα τελικά, κυρίως χάρη στην κλάση των παικτών της. Επειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ανέλαβε δράση ο Βάλτερ Βάγκνερ και με δύο προσωπικά γκολ καθάρισε το παιχνίδι. Ο Γιώργος Δέδες ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την «κιτρινόμαυρη» νίκη, με πλασέ από κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X