Γι αυτό διαμαρτύρεται η ΑΕΚ

Η πιο μεγάλη ώρα... (17:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ είχε πολλές στιγμές για να θυμόμαστε, όμως η Ένωση αποχώρησε από τη συμπρωτεύουσα με φριχτά παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε από τους διαιτητές. Το enwsi.gr θυμίζει όλες τις φάσεις για τις οποίες η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς διαμαρτύρεται σχετικά με την αντιμετώπιση που έτυχε.

Όλα ξεκίνησαν στο 6’20”. Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν εφορμά προς το καλάθι του Άρη, δέχεται ένα χτύπημα κατά την προσπάθειά του για lay up, όμως το διαιτητικό τρίο δεν δίνει απολύτως τίποτα. Ο Γιούρι Ζντοβτς αντέδρασε για τη συγκεκριμένη φάση και δίχως… δισταγμό του καταλόγισαν τεχνική ποινή, με την οποία ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10.

Εν συνεχεία, στο 8’27” ο Γιάννης Καλαμπόκης έκανε -αμφισβητούμενο- φάουλ στον Σπύρο Μούρτο. Ο έμπειρος γκαρντ δεν συμφώνησε με το σφύριγμα και δέχτηκε ακόμα μεγαλύτερη τεχνική ποινή και 3 βολές στον Μούρτο (2 επειδή είχαν συμπληρωθεί τα 5 ομαδικά και 1 λόγω της τεχνικής ποινής).

Η φάση που ξεσήκωσε τα αίματα, όμως έγινε στο 10’39”. Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Οκάρο Ουάιτ δέχτηκαν από μία τεχνική ποινή, λίγο νωρίτερα (10’28”). Οι διαιτητές καταλόγισαν flopping σε μαρκάρισμα του Μαυροκεφαλίδη στον Χάγκινς, αποβάλλοντας τον παράλληλα,από το παιχνίδι. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος είχε ήδη μία τεχνική ποινή, χτύπησε εκτός φάσης τον Νώντα Παπαντωνίου. Στην ΑΕΚ »φωνάζουν» πως έπρεπε να δοθεί μία ακόμα τεχνική ποινή και να αποβληθεί ο Αμερικανός, όμως οι διαιτητές έδωσαν αντιαθλητικό φάουλ.

Τέλος, στο φινάλε του αγώνα η Βασίλισσα διαμαρτύρεται έντονα για διπλό φάουλ στον Γιάννη Καλαμπόκη, μετά το άστοχο σουτ του Τορίν Γκριν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, όμως οι διαιτητές δεν καταλόγισαν τίποτα, σε μία -ομολογουμένως- δύσκολη φάση, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει γίνει φάουλ μεν, το οποίο όμως είναι εκπρόθεσμο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X