Τους "ξύπνησε" με τις φωνές του ο Πογέτ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος είδε τον …Πογέτ και δεν τον φοβήθηκε. Ο προπονητής της ΑΕΚ πέρασε έναν …εφιάλτη στον πάγκο της ομάδας στο α’ ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να …συναγωνίζονται στο ποιος θα υποπέσει στα περισσότερα λάθη. Οι φωνές προς τον Θέσαρ Άρθο, κατά τη διάρκεια του πρώτου σαρανταπενταλέπτου, αλλά και η γκρίνια προς τους Γιόχανσον, Σιμόες και Βάργκας για το εύκολο “πούλημα” της μπάλας στο χώρο του κέντρου, ήταν μόνο η αρχή, αλλά ουσιαστικά πρόδιδε το τι θα επακολουθούσε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας. Από το 35ο κιόλας λεπτό ο Ουρουγουανός κοίταζε συνεχώς το ρολόι του, περιμένοντας πως και πως να πάει στα αποδυτήρια για να τα …χώσει στους παίκτες του.

Μπήκε μέσα πρώτος απ’ όλους και τους περίμενε. Η εντολή μάλιστα που έδωσε στους συνεργάτες του ήταν να μπουν στα αποδυτήρια και οι αναπληρωματικοί. Όταν πέρασε την πόρτα και ο τελευταίος, οι φωνές του Πογέτ ακούστηκαν μέχρι την …Λεωφόρο Σπύρου Λούη.

“Δεν σας αναγνωρίζω. Όλο λάθη, λάθη, λάθη. Όπου κι αν κοιτούσα εσείς κάνατε λάθη και δίνατε εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο. Αν νομίζετε ότι έτσι θα νικήσουμε είστε γελασμένοι. Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας. Δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος συγκέντρωσης και τους βάζετε μέσα στο παιχνίδι”, ήταν μεταξύ άλλων τα πιο ήρεμα λόγια (κι αυτά που επιτρέπονται να γραφτούν) του προπονητή της ΑΕΚ προς τους ποδοσφαιριστές του.

Όπως φάνηκε στη συνέχεια, οι φωνές έπιασαν τόπο και η εικόνα της Ένωσης στο β’ ημίχρονο ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Στο φινάλε του ματς ο Πογέτ δεν μπήκε πρώτος στα αποδυτήρια, αλλά η ένδειξη της ανακούφισης ήταν “ζωγραφισμένη” στο πρόσωπό του.
“Συνήλθαμε κάπως στο β ημίχρονο. Όχι ότι παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά αποφύγαμε τα πολλά λάθη και είναι σημαντικό ότι νικήσαμε σε ένα ντέρμπι χωρίς να παίξουμε καλά”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές πριν αποχωρήσει για τη συνέντευξη τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X