Ζντοβτς: «Χαρίσαμε τη νίκη...»

Ζντοβτς: «Χαρίσαμε τη νίκη...»
Photo Credits: INTIME

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Άρη, επεσήμανε πως η νίκη των «κίτρινων« ήρθε από λάθη της Ένωσης, καθώς οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» έδωσαν τη νίκη στους Θεσσαλονικεις.

Αρχικά, ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Άρη και στον κόουτς Πρίφτη για τη νίκη. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά χάσαμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Ημασταν καλοί επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, βάλαμε 47 πόντους, αλλά δεν μπορείς να βάλεις 100 πόντους στον Άρη για να τον κερδίσεις. Αυτό ήταν το κλειδί, δεν ξέρω γιατί έγινε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά… Τους δώσαμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να κλάψουμε, δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ αλλά για 40 λεπτά, όχι για 25-30. Πρέπει να πιστεύουμε, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος που θα είμαστε».

Ρωτήθηκε για τις έξι τεχνικές ποινές και τα πολλά φάουλ και απάντησε: «Το παιχνίδι είχε έντονα συναισθήματα. Το διασκέδασα σήμερα, ήθελα να πείσω τους παίκτες μου να κάνουν το ίδιο. Υπήρχε εξαιρετική ατμόσφαιρα, αυτό είναι το μπάσκετ! Στο τέλος πληρώσαμε ότι δεν παίξαμε άμυνα. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, μας έλειψε ο Μαυροκεφαλίδης, βγήκε έξω νωρίς, ήταν πρόβλημα αλλά είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και δεν το κάναμε. Αυτά ήταν τα κριτήρια των διαιτητών, έτσι πρέπει να μάθουμε να παίζουμε… Στο δεύτερο ημίχρονο παίζουμε εγωιστικά, δεν ψάχνουμε την έξτρα πάσα, παίζουμε πολύ ένας εναντίον ενός. Δεν μπόρεσα να ελέγξω την επίθεση μας στο δεύτερο μέρος λόγω του κόσμου!».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X