Πρίφτης: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»

Πρίφτης: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχάρη τους παίκτες του για την παρουσία τους κόντρα στην ΑΕΚ, ιδίως στο τέταρτο δεκάλεπτο, ενώ φρόντισε να ευχαριστήσει τον Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος έπαιξε με θλάση!

Ο προπονητής του Άρη είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη, είναι σπουδαία, πολύ σημαντική. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μιχάλη Πελεκάνο διότι έπαιξε με θλάση που είχε από την Τετάρτη. Ιατρικά δεν θα έπρεπε να παίξει, χρειάστηκε να κάνει περισσότερες από δύο ενέσεις και σήμερα η παρουσία του ήταν καταλυτική. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για την εμφάνισή της, έπαιξε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είχαμε σαφές πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, χάσαμε 18 ριμπάουντ και αυτό μας πλήγωσε γιατί μας έκανε να παίξουμε διπλάσιο χρόνο άμυνα και αυτό μας έκανε ακόμα πιο ευάλωτους στο να κάνουμε φάουλ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο βάλαμε κρίσιμα σουτ, κάτι που έγινε και πιο πριν, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι. Είχαμε τον Τζέικ και τον Πελεκάνο και στις τελευταίες φάσεις έπαιξε ρόλο και η τύχη. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε».

Για το αν σημαίνει κάτι το 3-0 επί της ΑΕΚ φέτος σχολίασε: «Τον εγωισμό των παικτών δεν τον ελέγχει κανείς και δεν τον κάνεις σκάουτινγκ. Πρέπει να ματσάρουμε και σε αυτό στα πλέι οφ. Προφανώς υπάρχει μια ψυχολογική ανάταση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Είναι ουτοπικό γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Ο Τζέικ Κόεν, εκ μέρους των παικτών είπε: «Το σημερινό παιχνίδι είναι το τέλειο παράδειγμα γιατί αγαπάω το μπάσκετ! Έγινε σκληρό παιχνίδι για 40 λεπτά, φάνηκε ότι θα χάναμε, αλλά παλέψαμε σκληρά! Είχαμε πολλές καλές άμυνες και βάλαμε μεγάλα σουτ στην τέταρτη περίοδο και όταν η μπάλα έκαιγε, κάναμε αυτά που έπρεπε. Είναι μια εξαιρετική δήλωση αυτή η νίκη για την ομάδα μας, γιατί κερδίσαμε, παρότι δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν πολύ σκληροί πνευματικά και μαζί με όλη την ατμόσφαιρα του γηπέδου πήραμε τη νίκη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X