Αποκάλυψη: Ερχεται η Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ!

Αποκάλυψη: Ερχεται η Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί αυτήν την ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει τη δική της μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Αρσεναλ, αλλά το σκάουτινγκ για τη νέα σεζόν καλά κρατεί. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, εκπρόσωπος των «κόκκινων διαβόλων» θα βρίσκεται απόψε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
Είναι δεδομένο πως ένα κλαμπ τοπ επιπέδου όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνεται σε όλον τον κόσμο για αξιόλογες περιπτώσεις. Και το σκάουτινγκ είναι εκτεταμένο και σε αρκετές φάσεις, ωσότου υπάρξει εισήγηση για κάποιον παίκτη πως πρέπει να αποκτηθεί. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η παρακολούθηση της σημερινής αναμέτρησης. Κυρίως από την ΑΕΚ, αλλά και από τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τους Αγγλους.
Όπως είναι εύλογο σε τέτοιες περιπτώσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ δεν υπήρξε καμία διαρροή για τον/τους παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι. Αλλά και μόνο η παρουσία εκπροσώπου ενός τόσο μεγάλου κλαμπ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, δείχνει πως η ΑΕΚ επιστρέφει για τα καλά σε όλα τα επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X