Μια… δεκαετία ΑΕΚ

Μια… δεκαετία ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα εννέα του φορά τα «κιτρινόμαυρα» και έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που ήρθε από τις Ακαδημίες του Δομάζου. Αυθεντικό «προϊόν» των Ακαδημιών της ΑΕΚ που έχει περάσει από όλα τα τμήματα Υποδομής και «ψήθηκε» σε όλα τα επίπεδα. Δέκα χρόνια μετά ο Αντώνης Κυριαζής ονειρεύεται να μπει για τα… καλά στην πρώτη ομάδα. Και κάνει ότι μπορεί. Βασικά, ότι περνά από τα… πόδια του. Ή και το κεφάλι του κάποιες φορές. Δύο γκολ με κεφαλιές και ένα πέναλτι σήμερα κόντρα στον ΠΑΟ στο ντέρμπι της Κ20 στα Σπάτα.

Ο 19χρονος σέντερ φορ από τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2019 και το… φλερτ με την Μίντλεσμπρο παραλίγο να τον κάνει Βρετανό. Πήγε στην Αγγλία, δοκιμάστηκε, σκόραρε στο φιλικό με την Λιντς, τους άρεσε αρκετά, αλλά η απόκτηση του απαιτούσε τροφεία στην ΑΕΚ περίπου 200.000 ευρώ.

Οι συστάσεις από τις Ακαδημίες για τον Κυριαζή κάνουν λόγο για ένα φορ… παλιάς κοπής. Ψηλό, δυνατό, με εξαιρετικά τελειώματα και ταχύτητα.

Δέκα χρόνια μετά την απόκτηση του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ επί των ημερών του Τόνι Σαβέφσκι στις Υποδομές και του Ντέμη Νικολαϊδη στην διοίκηση της ΠΑΕ, ο Κυριαζής μένει να κάνει ένα… βήμα. Το μεγαλύτερο. Να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X