Το enwsi.gr πάει να φέρει το διπλό μετά από... χρόνια

Το enwsi.gr πάει να φέρει το διπλό μετά από... χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ώρα μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, με την Βασίλισσα να στοχεύει στη νίκη, που θα έχει πολλαπλά οφέλη ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Στην προσπάθειά τους αυτοί οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς δεν θα έχουν ως… σύμμαχο την παράδοση. Αυτό διότι η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να πανηγυρίσει νίκη στο Αλεξάνδρειο, κάτι το οποίο -ενδεχομένως- δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες, ώστε να καταθέσουν… εαυτούς στην συμπρωτεύουσα.

Πότε, όμως, ήταν η τελευταία «κιτρινόμαυρη» νίκη στην Θεσσαλονίκη; Ήταν 6 Οκτωβρίου του 2001, όταν η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Αλεξάνδρειο, επικρατώντας με 80-86. Τότε, ο Μιχάλης Κακιούζης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 22 πόντους, ενώ σε εκπληκτική μέρα βρέθηκε και ο Άντριου Μπετς, που πέτυχε 19 πόντους, ενώ μάζεψε και 15 ριμπάουντ.

Σήμερα, 14,5 χρόνια -περίπου- μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη, η Ένωση είναι έτοιμη και αποφασισμένη να φύγει με το «διπλό». Και το Enwsi.gr θα είναι στο πλευρό της!

Φυσικά, το enwsi.gr θα βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής στο Αλεξάνδρειo και θα σας μεταφέρει από νωρίς όλα όσα θα συμβούν στην έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μέσω LIVE WEB RADIO μετάδοσης, βίντεο, αλλά και εικόνων. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X