Συλλεκτικό: Τα καλύτερα του Θαναηλάκη στην επική περιγραφή (VIDEO)

Συλλεκτικό: Τα καλύτερα του Θαναηλάκη στην επική περιγραφή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ θα μείνει στην ιστορία και το SDNA συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τις καλύτερες ατάκες από την μετάδοση του αγώνα.

Είναι από τις λίγες φορές που εκτός από τις καλύτερες φάσεις ενός παιχνιδιού, μπορείς να κόψεις και τις καλύτερες στιγμές του σπίκερ! Η περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για τον ΟΤΕ TV σίγουρα θα μείνει στην ιστορία και έγινε από την πρώτη στιγμή trend στα social media, με ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Tο SDNA συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τις καλύτερες ατάκες που προκάλεσε θύελλα σχολίων για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την συνδρομητική πλατφόρμα ή για όσους θέλουν να απολαύσουν ξανά την περιγραφή του αγώνα, που είχε αν μη τι άλλο πολλές έντονες στιγμές όπως οι περιγραφές στα γκολ ή τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X