Μάνα Παναγιώτη Μαυρίκου: «Ο Μαρινάκης έβαλε να χτυπήσουν τον γιό μου»

Μάνα Παναγιώτη Μαυρίκου: «Ο Μαρινάκης έβαλε να χτυπήσουν τον γιό μου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προχώρησε η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου, έξω από τα δικαστήρια. H μητέρα του εκδότη που κατηγορείται για εκβιασμούς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του makeleio.gr στις οποίες ανέφερε το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο τελευταίος έχει βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον γιό της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μπροστά στις κάμερες:

«Θέλω να διαβιβάσω σε όλους είμαι η μητέρα του Τάκη Μαυρίκου του ήρωα Μαυρίκου διότι έχουμε χάσει μια κοπέλα 16 χρόνων από καρκίνο έχουμε ένα αυτιστικό παιδί. Ο Παναγιώτης ξεκίνησε από το μηδέν, στο σπίτια μας παίρνουν τώρα οι τράπεζες και επειδή έβγαζε όλες τις βρωμιές τους τον κυνηγήσανε. Αλλά δε θα τους περάσει. Όπως και ο Μαρινάκης του χτύπησε το μάτι ενώπιον των παιδιών του μέσα στο γήπεδο που έβαλε τους μπράβους του και του είπε «θα σε τελειώσω ρε π…».
Όπως ξέρουμε ο Μαρινάκης είναι σε πολλά μέσα ενημέρωσης και τώρα σας διαβεβαιώνω επειδή ήμουν μέσα στη ΓΑΔΑ, θα βγουν παρά πολλά άτομα τα οποία είναι πραγματικοί απατεώνες κι κλέφτες που έχουν τα λεφτά τους έξω. Χθες έκοψαν το φως του παιδιού μου του αυτιστικού. Κι έχω να πω σα μάνα πιστεύω στη δικαιοσύνη και θα είναι πολύ πιο δυνατός γιατί ξεκίνησε από το μηδέν. Όσο για το Μαρινάκη πείτε του αυτό που κάνει είναι ένα έγκλημα προς το παιδί μου αλλά υπάρχει και Θεός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X