Το νου σας

Το νου σας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μεγάλος και τρανός ποδοσφαιρικός αναλυτής για να διαπιστώσει πως η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟ. Ορισμένα πράγματα είναι απλά και φαίνονται και δια γυμνού οφθαλμού. Προφανές είναι πως η ΑΕΚ, ακόμα και με τις σημαντικές απουσίες της, έχει ποιοτικότερο υλικό από τον ΠΑΟ. Προφανές είναι επίσης και το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει έναν σοβαρό προπονητή που την έχει δουλέψει και της έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα και όχι έναν Ιταλό μαθητευόμενο μάγο. Προφανές είναι ακόμα και πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι.

Αν όλα κυλήσουν με φυσική ποδοσφαιρική σειρά, η ΑΕΚ θα κερδίσει εύκολο το ντέρμπι. Και παρότι δεν πρόκειται ο Πογέτ να εγκαταλείψει την συνταγή και την αγωνιστική νοοτροπία που είχε η ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, θαρρώ πως μπορεί το σκορ να ανοίξει πολύ παραπάνω από το 1-0 των προηγούμενων δυο ματς. Από την άλλη μεριά, όλοι μας ξέρουμε πως όταν η ποδοσφαιρική λογική επιβάλλει πως η ΑΕΚ θα πρέπει να κερδίσει και μάλιστα εύκολα ένα ματς, εκεί είναι που αρχίζουν να γίνονται παράλογα πράγματα. Παραδείγματα από το παρελθόν υπάρχουν, δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. Χρειάζεται απλώς να υπάρχει μεγάλη προσοχή.

Επίσης, είναι πολύ αφελές να θεωρήσει κάποιος, πως ο ΠΑΟ έρχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο ως ο βασιλάκης Καϊλας της φετινής σεζόν. Ο ταπεινός και αδικημένος από την διαιτησία. Μπορεί, για παράδειγμα, στο παιχνίδι του στα Γιάννενα ο ΠΑΟ όντως να είχε πολλά περίεργα σφυρίγματα εις βάρος του. Αλλά για θυμηθείτε τι έγινε με την περίπτωση Ζέκα. Ο Πορτογάλος κτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλο του στο ματς με την Ξάνθη και αποβλήθηκε. Και ήταν και αρχηγός. Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές. Που σημαίνει πως δεν θα έπρεπε να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τελικά οι τέσσερις έγιναν μια.

Θυμηθείτε επίσης τι έγινε μόλις την προηγούμενη Κυριακή στο ματς του ΠΑΟ με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το ποδοσφαιρικό εύρημα που λέγεται Μαμούτε, έριξε κουτουλιά στον Κάτσε. Αντί να αποβληθεί πήρε μόνο κίτρινη. Επίσης δεν θα έπαιζε τώρα στο ντέρμπι. Θα μου πείτε, ανησυχείς που μήπως παίξει ο Μαμούτε και ως δια μαγείας απέναντι στην ΑΕΚ μεταμορφωθεί σε κανονικό ποδοσφαιριστή; Αφενός μπορεί να γίνει και αυτό, διότι κατά το παρελθόν έχουν γίνει και μεγαλύτερα θαύματα σε τέτοια ματς. Αφετέρου δεν θα πρέπει να τρέφει κανείς αυταπάτες, περί του φτωχού και αδικημένου ΠΑΟ. Όπως στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ δεν θα έπρεπε να είχαν παίξει καν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μποτία που έπρεπε να είχαν αποβληθεί προ ΟΑΚΑ, το ίδιο ισχύει και Μαμούτε και Ζέκα.

Και για να το κλείσω, θα θυμίσω και κάτι άλλο, το οποίο επίσης δεν πρέπει να ξεχνιέται. Παρά την παταγωδώς αποτυχημένη προπαγάνδα, στο αμέσως προηγούμενο ντέρμπι της ΑΕΚ, απέναντι στον Ολυμπιακό, έγιναν πράγματα και θαύματα. Πριν τις δυο σωστές αποβολές και το σωστό πέναλτι, υπήρξε πέναλτι πάνω στον Ζουκουλίνι που δεν δόθηκε. Όπως επίσης μετά τις δυο σωστές αποβολές του ΟΣΦΠ, υπήρχε μια της ΑΕΚ πάνω στον Γκαλό που κανείς δεν ξέρει γιατί δόθηκε και μια στον Τσόρι για κτύπημα εκτός φάσης, που κανείς δεν ξέρει γιατί δεν δόθηκε.

Όλα αυτά προς γνώση και συμμόρφωση ενόψει του αυριανό ντέρμπι. Για να μην υπάρχουν γενικώς αυταπάτες. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟ, μπορεί να κερδίσει και μάλιστα εύκολα, αλλά απαιτείται να μασάει σίδερα. Όπως με ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ. Αλλιώς…

ΥΓ: Ο Βάργκας έχει σκοράρει με ΟΣΦΠ και με ΠΑΟΚ, αλλά στον ΠΑΟ χρωστάει κάτι από τον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο. Για να μην ξεχνιόμαστε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X