Το "αγαπημένο" του αλλά...

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις πρώτες μέρες που ο Γκουστάβο Πογιέτ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ήθελε να κάνει αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει την σφραγίδα του. Και φυσικά τέθηκε επί τάπητος η αλλαγή συστήματος. Το πρώτο που σκέφτηκε ο Πογιέτ, ήταν ένα 4-4-2. Ακόμα και δημοσίως είχε πει, πως ήταν μέσα στα πλάνα του. Επιχείρησε να το δοκιμάσει αλλά τελικά προτίμησε να πάει στο 4-3-3 που αποδείχθηκε πετυχημένη συνταγή. Τώρα όμως που εκ των πραγμάτων προέκυψε και πάλι το ενδεχόμενο αλλαγής συστήματος, ο Πογιέτ έβαλε και πάλι στο τραπέζι το 4-4-2.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι, παραδέχθηκε πως αυτό είναι το “αγαπημένο” του σχήμα. Όμως η αλήθεια είναι πως έχει πολλές επιφυλάξεις, προκειμένου να το επιλέξει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έστω και αν το δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση, έστω και αν του λύνει το πρόβλημα της απουσίας τρίτου ετοιμοπόλεμο καθαρόαιμου χαφ. Ο Πογέτ ξέρει πως ένα σύστημα που είναι αδούλευτο στις προπονήσεις, όπως το 4-4-2, δύσκολα μπορεί να εφαρμοστεί σωστά. Και ειδικά σ’ ένα ντέρμπι. Ανησυχεί μήπως βγάλει δυσλειτουργίες και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία του ματς. Γι αυτό και η αλήθεια είναι, πως η κλασική συνταγή του 4-3-3, έχει προβάδισμα στο μυαλό του Πογιέτ. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το 4-4-2. Άλλωστε ενδεχομένως ο Ουρουγουανός να το επιστρατεύσει στην πορεία του παιχνιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X