Η υπόσχεση του Πογιέτ

Ο πήχης ψηλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέλοντας και μη στην ΑΕΚ, ξέρουν πως το προσεχές διάστημα το θέμα Πογιέτ θα κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Ο Ουρουγουανός έχει καταφέρει να βάλει σφραγίδα στην ομάδα, κερδίσει σταδιακά την εκτίμηση ολοένα και περισσότερων «κιτρινόμαυρων» και φαίνεται πως μπορεί να την οδηγήσει στην επόμενη σεζόν. Είναι ξεκάθαρο, πως το θέμα θα κριθεί προς το φινάλε της σεζόν, όταν θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της ομάδας, αλλά είναι γεγονός πως το κλίμα γίνεται θετικό.
Το enwsi.gr σας ενημέρωσε χθες αναλυτικά για τα δεδομένα της υπόθεσης. Τα πράγματα είναι ανοιχτά, αλλά η αύρα είναι θετική. Είναι αλήθεια, πως στα υψηλά κλιμάκια της ΑΕΚ ήχησαν πολύ θετικά οι αναφορές του Πογιέτ στην τηλεοπτική του συνέντευξη, που έδειχναν ικανοποίηση για τις συνθήκες στην ομάδα. Αν και χρειάζονται ακόμα αρκετά για να οικοδομηθεί πλήρης εμπιστοσύνη, είναι φανερό πως το κλίμα βελτιώνεται.
Αυτό είναι αμφίδρομο και προέκυψε από μια μικρή λεπτομέρεια που πέρασε στα ψιλά από τη συνέντευξη του Πογιέτ. Ηταν το κομμάτι που αφορούσε την υπόσχεση του Ουρουγουανού, πως την επόμενη συνέντευξη του θα τη δώσει στα ελληνικά. Αφ’ ενός επειδή και μόνο η υπόσχεση για νέα συνέντευξη σημαίνει πως ο Πογιέτ θα είναι εδώ και του χρόνου και αφ’ ετέρου, γιατί πιστοποιεί το πάθος με το οποίο δουλεύει. Τόσο ο Πογιέτ, όσο και οι συνεργάτες του, κάνουν εντατικά μαθήματα ελληνικών και μάλιστα στην πρόσφατη συνέντευξη στο Sky sports, υπήρξαν και στιγμιότυπα από τις ώρες στο φροντιστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X