Το "πείραμα" του Πογιέτ

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από την χθεσινή τηλεοπτική του παρουσία, ο Γκας Πογιέτ είχε αποκαλύψει πως είχε περισσότερες από μια σκέψεις στο μυαλό του, για το σχήμα του ντέρμπι. Από το καθιερωμένο 4-3-3, μέχρι και το 4-4-2 που ο Ουρουγουανός τεχνικός το σκεφτόταν ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο. Σε κανένα από τα δυο δεν έχει καταλήξει ενόψει του ντέρμπι. Άλλωστε και με τα δυο σχήματα, “πειραματίστηκε” στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να διαπιστώσει στην πράξη, πως μπορούν να εφαρμοστούν μέσα στο γήπεδο. Ο Πογιέτ δοκίμασε και το 4-4-2, βάζοντας τον Βάργκας και τον Μπαρμπόσα στα δυο άκρα και αλλάζοντας το… δίδυμο στην επίθεση. “Τέσταρε” και τον Αραβίδη με τον Τζεμπούρ αλλά και τον “Άραβα” με τον Πέκχαρτ. Προφανώς είναι δεδομένη η παρουσία του διεθνή Έλληνα επιθετικού και ο Πογιέτ, αν τελικά αποφασίσει για σύστημα με επιθετικό δίδυμο και είναι ανοικτό το θέμα του παρτενέρ.

Όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση και το 4-3-3. Με τον Βάργκας να παίρνει τον ρόλο του αριστερού εσωτερικού χαφ και τον Αραβίδη να πηγαίνει στο άκρο της επίθεσης. Πάντως ο Πογιέτ ακόμα και μετά τη σημερινή προπόνηση, το πιο πιθανό είναι πως δεν πήρε οριστική απόφαση για το σχήμα του ντέρμπι. Εξάλλου έχει ακόμα μπροστά του,άλλες δυο προπονήσεις για δοκιμές και πειράματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X