Στάλθηκαν στο ΥΠΕΝ οι διευκρινίσεις για τη δημόσια διαβούλευση

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες συναντήθηκαν χθες στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη, στον Πειραιά, όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεται ο «Τίγρης», για το πρότζεκτ του γηπέδου. Με την επιστροφή του από το εξωτερικό ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφερε στην πρώτη γραμμή το θέμα της «Αγια-Σοφιάς», καθώς πλέον βρισκόμαστε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο, με ξεκάθαρες λεπτομέρειες να χωρίζουν την ΑΕΚ από τον τελικό στόχο και την έναρξη των εργασιών.
Αυτό που προκύπτει από τη χθεσινή σύσκεψη κορυφής στην Aegean, είναι πως η ΑΕΚ συνεχίζει να δείχνει εμπράκτως τη διάθεση συνεργασίας προς όλους, στέλνοντας στην πλευρά του Υπουργείου και τις επιπλέον… διευκρινίσεις που ζήτησε ο Σκουρλέτης και μάλιστα μέσω ανακοίνωσης, παρότι δεν υποχρεούταν να το κάνει! Ωστόσο, αυτό που αποφασίστηκε ήταν η «Ένωση» να φανεί συνεπής ακόμα και σε αυτό το κομμάτι, αποδεικνύοντας έτσι προς τον Υπουργό πως δεν θέλει να αφήσει την παραμικρή «σκιά» γύρω από το θέμα του γηπέδου, καλύπτοντας τους πάντες.
Αφού λοιπόν στάλθηκε στο Υπουργείο το email με όλες τις απαντήσεις των τεχνικών της ΑΕΚ, πάνω στα ζητήματα που ζήτησε το ΥΠΕΝ, στην «Ένωση» περιμένουν πλέον από τον Πάνο Σκουρλέτη να μην προβάλλει νέες δικαιολογίες και να προχωρήσει με την υπογραφή της Μ.Π.Ε.. Και σε αυτό το πλαίσιο, το δημοσίευμα αναφέρει πως θα υπάρξει και συνάντηση μεταξύ ΑΕΚ και ΥΠΕΝ, μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν ξανά από κοντά και να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Κάτι που ενδεχομένως να συμβεί ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η ΑΕΚ λοιπόν ικανοποίησε χθες και αυτό το… αίτημα του Υπουργείου, χωρίς να αφήσει τίποτα αναπάντητο. Παρότι αυτή της η ενέργεια δεν προβλεπόταν και δεν ήταν υποχρεωτική.
Ωστόσο, όπως προείπαμε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του θέλησαν να είναι απόλυτα τυπικοί και συνεργάσιμοι, ακόμα και σε αυτό το κομμάτι, δείχνοντας πως το μόνο που επιθυμούν είναι να ξεπεραστούν επιτέλους όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να ξεκινήσουν τα έργα. Με την «Ένωση» να παίρνει το συντομότερο δυνατό την οικοδομική άδεια στα χέρια της, που θα της επιτρέψει να αποκτήσει και πάλι το δικό της «σπίτι», στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X