Το ΑΕΚτζήδικο παρελθόν του Πρίφτη (ΦΩΤΟ)

Το ΑΕΚτζήδικο παρελθόν του Πρίφτη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Βασίλισσας τη φετινή σεζόν, ώστε να καταφέρει να φτάσει στο στόχο της, που είναι η τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Για να το πετύχει, όμως, θα πρέπει να περάσει από το Αλεξάνδρειο. Να επιβληθεί, δηλαδή, της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Ενός ανθρώπου του οποίου το παρελθόν είναι… συνδεδεμένο με την Ένωση! Από εδώ, άλλωστε, ξεκίνησαν… όλα. Τι εννοούμε; Θα καταλάβετε παρακάτω…

Η προπονητική του πορεία ξεκίνησε το 2003. Μέχρι το 2009 βρέθηκε στον πάγκο της ΑΕΚ, ως άμεσος συνεργάτης κάθε προπονητή που πέρασε απο την ομάδα στα χρόνια εκείνα. Δεν ήταν τυχαία επιλογή η Ένωση για τον έμπειρο προπονητή. Κάθε άλλο.  «Η ΑΕΚ είναι κομμάτι της ζωής μου, καθένας υποστηρίζει μία ομάδα και τυγχάνει να το κάνω και εγώ ως οπαδός», είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας όμως, πως «αυτά ισχύουν μέχρι το σημείο του ξεκινά το στάδιο του επαγγελματισμού, βγάζω το ψωμί μου και ότι παλεύω μαζί με κάποιους άλλος ανθρώπους για ένα κοινό στόχο. Τα υπόλοιπα είναι πιο έντονα πιο ισχυρά και πιο άμεσα».

Από την Βασίλισσα έφυγε με άσχημο τρόπο, με την κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι να είναι αυτή που έπαιξε τον ρόλο της στα πεπραγμένα. «Δεν το περίμενα. Είχα ενημερώσει εξαρχής για αυτή την κίνηση, η οποία έγινε για να διασφαλίσω τα χρήματα μου κι όχι για να δυσχεράνω τη διοίκηση που ήδη έχει δύσκολο έργα. Δεν θα ενεργοποιούσα την δικαστική απόφαση, καθώς οι οφειλές ήταν από προηγούμενα χρόνια και δεν ήθελα να επιβαρύνω τη φετινή προσπάθεια. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που αγαπώ και πήρα ευκαιρίες», είχε δηλώσει την εποχή εκείνη.

Ποιος είπε, όμως, πως ο Πρίφτης ήταν στην ΑΕΚ μόνο ως ασίσταντ; Διετέλεσε και πρώτος προπονητής για δύο αγώνες. Τον έναν, μάλιστα, τον κέρδισε, κόντρα στην Ολυμπιάδα, στις 28 Οκτωβρίου του 2007. Τότε, στα 39 του χρόνια, διαδέχτηκε τον Άγγελο Κορωνίο στον πάγκο της ομάδας και -ταυτόχρονα- ετοίμασε το έδαφος για την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου στην ομάδα.

452894 300090 444009 517882

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X