«Πονοκέφαλος» το κέντρο στον ΠΑΟ ενόψει ΑΕΚ

«Πονοκέφαλος» το κέντρο στον ΠΑΟ ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η μοναδική γραμμή για την οποία “πονοκεφαλιάζει” ο Αντρέα Στραματσόνι αφορά στον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι τελικές αποφάσεις της οποίας θα επηρεάσουν σαφώς και το σύστημα που θα επιλεχθεί.

Το πρώτο δεδομένο που υπάρχει είναι αδιαμφισβήτητα θετικό και αφορά στην επιστροφή του Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος άσος αποτελεί ξεκάθαρα τον πλέον κομβικό παίκτη του Παναθηναϊκού και η παρουσία του στην ενδεκάδα είναι δικαιολογημένα “καπαρωμένη”.

Ο Ζέκα θα έχει στο ντέρμπι το ρόλο του αμυντικού μέσου όπου τον έχει καθιερώσει επιτυχώς ο Στραματσόνι, αλλά από εκεί και πέρα είτε διατηρηθεί το 4-3-3 είτε επιλεχθεί το 4-2-3-1 (τα δύο δηλαδή παρεμφερή συστήματα που εφαρμόζει ο Ιταλός τεχνικός), οι παρτενέρ του μόνο σίγουροι δεν θεωρούνται.

Εάν επιλεχθεί η τριπλέτα των τελευταίων αγώνων και το 4-3-3 τότε μπροστά από τον Πορτογάλο θα αγωνιστούν ο Αμπεϊντ και ο Λουντ, ο μεν πρώτος ωστόσο είναι μέχρι στιγμής ο “σωσίας” του παίκτη που φόρεσε την πράσινη φανέλα την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Φινλανδός δείχνει κάποια καλά στοιχεία αλλά όχι και την προσωπικότητα (προς το παρόν τουλάχιστον) για να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος απ’ ό,τι αναλογεί στο νεαρό της ηλικίας του και εξάμηνο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Οι υπόλοιπες επιλογές που υπάρχουν στο ίδιο σύστημα είναι οι Εσιέν και Ευανζελίστα, που αμφότεροι συγκεντρώνουν πιθανότητες να διεισδύσουν στην 11άδα και ειδικά ο Βραζιλιάνος μέσος φαντάζει αυτή τη στιγμή ως βασικός διεκδικητής μίας θέσης από Αμπεϊντ ή Λουντ.

Για το 4-2-3-1 υπάρχει και η επιλογή του Βιγιαφάνιες για στη θέση του επιτελικού χαφ πίσω από τον Μπεργκ, με δίδυμο κεντρικών μέσων Ζέκα-Αμπεϊντ, Ζέκα-Ευανζελίστα, Ζέκα-Λουντ κλπ, αλλά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη σκέψη δεν υλοποιήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τη δούμε σε εκτός έδρας ντέρμπι.

Η στελέχωση του κέντρου γενικώς πάντως αποτελεί τον μεγαλύτερο προβληματισμό του Στραματσόνι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φανούν οι βασικές του σκέψεις μέσω των προπονήσεων.

Ντεμπούτο στην αποστολή του Παναθηναϊκού αναμένεται τέλος να πραγματοποιήσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μετά τον τραυματισμό του Κοτσόλη που θεωρείται απίθανο να προλάβει το ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X