Μπαρμπόσα: "Εγώ τα βραβεία και η ΑΕΚ τις νίκες"

Μπαρμπόσα: "Εγώ τα βραβεία και η ΑΕΚ τις νίκες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό ήταν το τέταρτο φετινό βραβείο που παραλαμβάνει ο Έλντερ Μπαρμπόσα για κάποιο γκολ που πετυχαίνει. Οι Έλληνες φίλαθλοι ψήφισαν το πρώτο γκολ του Πορτογάλου στη νίκη της ΑΕΚ επί του Πλατανιά για την πρεμιέρα του β’ γύρου ως το καλύτερο της 16ης αγωνιστικής και ο άσος του Δικεφάλου παρέλαβε σήμερα το βραβείο του. Ο λόγος της καθυστερημένης βράβευσης ήταν το γεγονός ότι λόγω κακών καιρικών συνθηκών δεν είχε γίνει το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο, κάτι που δεν επέτρεπε να ολοκληρωθεί και τυπικά η συγκεκριμένη αγωνιστική. Το ματς αυτό διεξήχθη κανονικά πριν λίγες μέρες και ο Μπαρμπόσα πήρε σήμερα στα χέρια του το σχετικό βραβείο:

“Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατάφερα με το γκολ μου να δώσω τη νίκη στη ομάδα μου και να πάρω κι εγώ το βραβείο. Επίσης είναι καλό που το γκολ αυτό αποτέλεσε την έναρξη του νικηφόρου σερί και ελπίζω στη συνέχεια να καταφέρνω να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πορτογάλου, ο οποίος τόνισε επίσης:

“Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο για τον αριθμό των βραβείων που θα κατακτήσω. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου. Μακάρι να κατακτήσω τουλάχιστον ένα ακόμα, έχοντας στη σκέψη μου μόνο το πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Τη βράβευση έκανε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Κυριάκος Σουλιώτης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο Μπαρμπόσα έχει ήδη λάβει αρκετά βραβεία και σε λίγο καιρό δεν θα έχει που να τα βάλει. Να θυμίσω επίσης ότι το γκολ αυτό ήταν πολύ θεαματικό. Είναι από αυτά που σπανίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μας δίνει και μια άλλη εικόνα. Ότι το ποδόσφαιρό μας δεν είναι αυτό για το οποίο μόνο προβληματιζόμαστε, αλλά προσφέρει και ωραίες στιγμές με θέαμα υψηλού επιπέδου.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X