Δήμας: «Ενθουσιασμένοι για την ΑΕΚ»

Σήκωσε και την ΑΕΚ στους ώμους σου ψυχάρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την δημιουργία του τμήματος άρσης βαρών στην ΑΕΚ μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» ο μεγάλος Πύρρος Δήμας για το ρόλο που θα έχει:

«Εγώ σαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας θα βρίσκομαι κοντά στο τμήμα και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Υπάρχουν πολλοί φίλοι που είναι στην ΑΕΚ που αγαπούν το άθλημα και ήθελαν όλα αυτά τα χρόνια να γίνει αυτή η προσπάθεια. Υπάρχουν ήδη γονείς που ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους. Έκανα μια επαφή με την διοίκηση της ΑΕΚ και είδα ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση. Αυτή την στιγμή όλα είναι έτοιμα για την λειτουργία του τμήματος και όλοι είναι ενθουσιασμένοι».

Μίλησεκαι για το οικονομικό: «Εμείς παρέχουμε στην ΑΕΚ χώρο, προπονητή και το απαραίτητο υλικό. Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα. Όλοι περιμένουν πως και πως για να ξεκινήσουν οι εγγραφές. Ο Νίκος Καραμπουρνιώτης αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που είναι κοντά θέλουν να δουν ένα μεγάλο τμήμα και πιστεύω πως σύντομα θα έρθουν οι πρώτες διακρίσεις. Το τμήμα θα έχει άμεσα συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες. Εγώ προσωπικά θα έχω συμβουλευτικό ρόλο, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X