«Ίσως κάποιοι καθυστέρησαν σκόπιμα την υπόθεση Koriopolis»

«Ίσως κάποιοι καθυστέρησαν σκόπιμα την υπόθεση Koriopolis»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποψίες για τους ρυθμούς που εξελίσσεται η υπόθεση «Koriopolis» εξέφρασε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ χαρακτήρισε «έωλα» τα κατηγορητήρια και σημείωσε ότι ενδεχομένως κάποιοι να καθυστέρησαν σκόπιμα τις διαδικασίες.

Αναφερόμενος, δε, στις προαναγγελίες Γκιρτζίκη ότι θα προσφύγει στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ για τις καταγγελίες Βούρβαχη, τόνισε ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό της ομοσπονδίας να δικαστούν μέλη της από την ίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγόπουλος στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»

Για τη δήλωση Γκιρτζίκη ότι θα απευθυνθεί στα πειθαρχικά όργανα για τις καταγγελίες Βούρβαχη: «Ακούμε φοβερά πράγματα. Το άρθρο 84 του καταστατικού της ΕΠΟ δεν λέει πουθενά ότι μπορούν να δικαστούν μέλη της ομοσπονδίας. Ας κάνουν τις κατάλληλες τροποποιήσεις, να το δούμε κι αυτό. Θα φτάσουν στο σημείο του Πλατινί και του Μπλάτερ. Θα φωνάζουν και θα καταγγέλλουν την επιτροπή δεοντολογίας. Με ενοχλεί αφόρητα να πηγαίνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και να πιέζει τα πειθαρχικά όργανα για το ποιους θα καλέσουν. Τη μια τον Μαρινάκη, την άλλη τον Μελισσανίδη, κλπ. Δεν ξέρουν τα όργανα να κάνουν τη δουλειά τους; Δεν είναι πειθήνια όργανα ή υπάλληλοι και δεν αμείβονται από την ΕΠΟ για να τους λένε ποιον θα καλέσουν».

Για τις καθυστερήσεις στην υπόθεση «Koriopolis»: «Λέγαμε ότι χωρίς στελέχωση και ενίσχυση των δικαστών και χωρίς τη σωστή διαδικασία των απομαγνητοφωνήσεων, θα υπάρχουν προβλήματα. Και να πού φτάσαμε στο σημείο που θα πλακώσουν οι ενστάσεις. Το θεωρώ δύσκολο να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Ίσως κάποιοι να κωλυσιέργησαν σκόπιμα. Είναι βαριά κουβέντα, αλλά είναι δυνατόν μια τόσο σοβαρή υπόθεση να καθυστερεί; Είναι έωλα τα κατηγορητήρια, άλλοι έχουν απαλλαχθεί άδικα, άλλοι έχουν κατηγορηθεί άδικα.

Αν υπάρξει καταδίκη δικαστικών, όπως του κ. Πούλιου και του κ. Τζιμπλάκη, πρέπει να γυρίσει πίσω η διαδικασία. Όσο πάει η υπόθεση αφυδατώνεται και στο τέλος θα εξαϋλωθεί. Δείχνει τη γύμνια της Δικαιοσύνης. Η ποινική δικαιοσύνη έχει τα γνωστά προβλήματά της, αλλά η αθλητική θα έπρεπε να έχει καθαρίσει. Οι κατηγορούμενοι που κατέχουν αξιώματα, όμως, ούτε ταρακουνιούνται, ούτε φεύγουν. Γι’ αυτό επιστολές σαν του κ. Κοντονή, που τους καλεί να φύγουν μόνοι τους, είναι σχήματα οξύμωρα».

Για το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλες απομαγνητοφωνήσεις στη υπόθεση «Koriopolis» με σημαντικό περιεχόμενο που δεν έχουν δημοσιευτεί: «Ποιος επέλεξε άλλες; Τι έγινε, συρραφή και κόψιμο; Και ποιοι έκαναν αυτή τη διαδικασία; Εγείρονται συγκεκριμένα ερωτήματα. Γιατί βάλανε μπροστά τον κατιμά και άφησαν πίσω τις συνομιλίες με το σημαντικότερο περιεχόμενο; Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν υπόνοιες ότι εμπλέκεται και η ίδια η Δικαιοσύνη, πού να απευθυνθούμε και πού να πάμε; Η υπόθεση οδηγείται σε αδιέξοδο».

Για την προσφυγή του Ολυμπιακού στον Άρειο Πάγο εξαιτίας του περιεχομένου της δίωξης Σιμιτζόγλου στον Παναθηναϊκό σχετικά με το ντέρμπι: «Είναι πρωτοφανές και δείχνει την αμφισβήτηση του Ολυμπιακού για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Δεν είχε καμία τύχη αυτή η κίνηση και πιο πολύ για λόγους εντυπώσεων έγινε. Δεν ξέρω αν προλειαίνει το έδαφος για να κάνει κάτι άλλο. Δεν νομίζω όμως ότι ταιριάζει στο μέγεθος του Ολυμπιακού να κάνει τέτοιες αλυσιτελείς κινήσεις».

Για το γεγονός ότι ομάδες παίζουν χωρίς πιστοποιητικό: «Η Παναχαϊκή και άλλες ομάδες παίζουν παρανόμως. Κι όμως η διοργανώτρια ποιεί την νήσσα. Η ίδια η ΕΠΟ και η Φούτμπολ Λιγκ καταργεί τους κανονισμούς. Οι άλλες ΠΑΕ θα καταλήξουν να αναρωτιούνται γιατί εκείνες να πληρώνουν κανονικά και να είναι κύριοι στις υποχρεώσεις τους. Τι νόημα να βγάζει η ΕΕΑ αποφάσεις και να μην εφαρμόζονται»;

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X