Ζόριτς: «Αγαπώ την ΑΕΚ»

Ζόριτς: «Αγαπώ την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport» έδωσε ο Ντάρκο Ζόριτς:

«Την ΑΕΚ την παρακολουθώ συνέχεια. Κερδίσαμε ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακοό και είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στην 2η θέση της Super League. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Μιλάω με πολλά παιδιά από την ΑΕΚ. Εχω πολύ καλούς φίλους στην ΑΕΚ και επικοινωνώ συχνά. Για μένα είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εχουμε καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, και στην άμυνα και στο κέντρο και στην επίθεση. Αραβίδης, Κολοβέτσιος και Μπαρμπόσα είναι πολύ καλοί παίκτες, όπως και άλλοι. Για μένα όπως αυτοί οι τρεις είναι οι καλύτεροι στην ΑΕΚ.  Και επειδή η ΑΕΚ είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και το έδειξε και την Κυριακή, μπορεί να βγει και στο Champions League και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο» είπε αρχικά ο Ζόριτς και συνέχισε τονίζοντας «Την αγαπώ την ΑΕΚ, αν μπορούσα να διαλέξω και να αποφασίσω μόνο εγώ, θα ήθελα για πολλά χρόνια να παίζω εκεί. Ωστόσο, δεν είναι έτσι και πρέπει να βλέπουμε πάντα τι είναι καλύτερο για μένα και την ΑΕΚ. Ακόμη και αν φύγω πάντως κάποια στιγμή, η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Εχω πολλούς φίλους στην ΑΕΚ. ανταλλάζουμε πολλά μηνύματα και τους στέλνω συνέχεια «Μείνετε δυνατοί, συνεχίστε έτσι καλά. Είστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα, σηκώστε το Κύπελλο!».

Για την παρουσία του στη Σερβίσ: «Ηρθα στην Μπόρατς στο Τσάτσακ γιατί ήθελα να παίζω όλα τα παιχνίδια, το χρειαζόμουν. Η άποψη μου ήταν ότι στην ΑΕΚ τώρα δεν θα είχα αρκετό χρόνο για να παίξω. Νομίζω έκανα ένα καλό βήμα στην καριέρα μου. Ηρθα για να παίζω, παίζω και καλά και αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι καλύτερος τώρα γιατί παίζω πολλά παιχνίδια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτούς τους έξι μήνες στην Μπόρατς. Ελπίζω στο τρίμηνο που απομένει να παίξω ακόμη καλύτερα και να είμαι πιο δυνατός από ότι τώρα.

Εχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το καλοκαίρι θα είμαι ξανά στην Αθήνα. Είναι υποχρέωση μου. Θα μιλήσω με τον κ.Μιλοβάνοβιτς και τον κ.Μπάγεβιτς για να δούμε τι είναι καλύτερο για μένα και την ΑΕΚ. Τώρα όμως θέλω να παίζω».

Για τον Δέλλα:  «Ο Δέλλας ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και ήδη πρόλαβε να είναι και καλός προπονητής. Έμαθα πολλά από αυτόν στην ΑΕΚ. Δεν θέλω να πω αν ήταν άδικος με μένα. Τελείωσε τώρα το θέμα, δεν θέλω να μιλήσω. Τώρα κοιτάω την καριέρα μου και του εύχομαι τα καλύτερα ως προπονητής».

Για Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς: «Ο Μπάγεβιτς είναι ένας θρύλος! Μου αρέσει πολύ ως άνθρωπος και με βοήθησε πολύ στην Αθήνα τις πρώτες ημέρες. Έχουμε συχνή επαφή, άλλωστε είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Εκεί ανήκω. Και με τον κ.Μιλοβάνοβιτς μιλάω κάποιες φορές. Έκανε πολύ καλή δουλειά με κάποιους παίκτες που έφερε στην ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά του. Εχει επαφές με πολλούς συλλόγους σε όλο τον κόσμο. Είναι και καλός άνθρωπος επίσης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X