Ζιαμπάρης: «Οποιος το έβαζε πρώτος, αλλά...»

Ζιαμπάρης: «Οποιος το έβαζε πρώτος, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ομοιογένεια του Ηρακλή αλλά και το ότι ποτέ δεν παρατάει τα παιχνίδια ανεξαρτήτως σκορ και συνθηκών, στάθηκε ο σκόρερ της ισοφάρισης του «Γηραιού», Νίκος Ζιαμπάρης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο σκόρερ της ισοφάρισης του Ηρακλή, Νίκος Ζιαμπάρης, στην κάμερα της Nova:

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Όπως εξελισσόταν το ματς και από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Ευτυχώς όμως στο τέλος βρέθηκα στη σωστή θέση, σκόραρα και έδωσα έναν βαθμό στην ομάδα μου».

Για την βελτίωση του Ηρακλή: «Όταν ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα, τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν ξαναπαίξει στη Super League. Σιγά σιγά προσαρμοστήκαμε και στο δεύτερο γύρο παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζαμε καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε στο 70-80% με τον ίδιο κορμό σε σχέση με πέρσι, είμαστε μια οικογένεια και το καλό κλίμα φαίνεται σε κάθε αγώνα. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, όπως και σήμερα».

Για τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια: «Δεν έχουμε βάλει στόχους από δω και πέρα. Παίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ο προπονητής μας έχει πει να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X