Οι επόμενες κινήσεις

Η ΑΕΚ στο ΥΠΕΚΑ (LIVE - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι προφανώς και απολύτως λογικό να υπάρχει στην ΑΕΚ και εκνευρισμός και δυσαρέσκεια τόσο για την κωλυσιεργία, όσο και για τον τρόπο που επικοινωνιακά το χειρίστηκε το υπουργείο Περιβάλλοντος με την διπλή ανακοίνωση. Είναι ηλίου φαεινότερο πως ισχύει για την περίπτωση της υπογραφής που δεν μπαίνει στον φάκελο της ΜΠΕ, πως “όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει”. Και αυτό ήταν κάτι που έλεγαν κύκλοι της ΑΕΚ από την πρώτη κιόλας χθεσινή ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ. Το ζήτημα βεβαίως, είναι τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα. Η ΑΕΚ στην δική της ανακοίνωση, καθιστά σαφές πως ότι της έχει ζητηθεί το έχει προσκομίσει και το έχει πράξει.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει μια δεδομένη κωλυσιεργία. Και αυτό θα πρέπει πλέον η ΑΕΚ να το διαχειριστεί. Επ’ αυτής της διαχείρισης, θα υπάρξουν αποφάσεις μέσα στις επόμενες μέρες, για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Δεν αποκλείεται να ανοίξει η ΑΕΚ ένα νέο κύκλο επαφών. Πριν από περίπου τρεις μήνες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αλλά και οι υπεύθυνοι της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο, είχαν διαδοχικές συναντήσεις μ’ όλους τους αρμόδιους φορείς. Από την Περιφερειάρχη Αττικής μέχρι και τον υπουργό ΠΕΚΑ. Ακόμα και στο ίδιο τραπέζι με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας κάθισαν, παρά την κάθετα αρνητική διάθεση της πλευράς του Δήμου. Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν φοβάται τον διάλογο. Το αντίθετο ακριβώς. Τον επιδιώξει.

Υπάρχει η σκέψη να ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών της ΑΕΚ, αυτή την φορά σε υψηλό επίπεδο. Ήτοι, με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και φυσικά και με τον αρμόδιο υπουργό. Άλλωστε και στην δεύτερη ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ χθες, υπάρχει ανοικτό παράθυρο για διάλογο. Παρόλο που το υπουργείο έδειξε πως κρατά μια (επιεικώς) περίεργη στάση ως πως προ το ζήτημα. Το σίγουρο είναι πως στην ΑΕΚ θα ζυγίσουν τα δεδομένα και θα πάρουν τις αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις τους. Άλλωστε και η συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Κοντονή, έδειξε πως πλέον δεν υπάρχει η διάθεση να χαθεί άλλος χρόνος με γραφειοκρατικές κωλυεργίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X