Πειρατές του Ονείρου: «Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ»

Πειρατές του Ονείρου: «Εκεί και μόνο εκεί!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πειρατές του Ονείρου

«Η Α.Ε.Κ έδωσε την πρέπουσα απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο τιμωρώντας το σάπιο κατεστημένο και τον αιώνιο χαϊδεμένο εκπρόσωπό του. Ήταν μια παλικαρίσια νίκη που κατενθουσίασε όλους τους Ενωσίτες στα μήκη και τα πλάτη της γης. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο οι δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ, μετέτρεψε ακόμη και αυτό το ψυχρό και απρόσωπο ΟΑΚΑ σε ένα κιτρινόμαυρο καμίνι πάθους και ενθουσιασμού όπου εντέλει «έλιωσε» το μισητό αντίπαλο.

Ταυτόχρονα όμως -γιατί εμείς επιμένουμε να θυμόμαστε- μάς έκανε να νοσταλγήσουμε την ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ μαγική ατμόσφαιρα της Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να μην ξεχνάμε ότι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ είναι η γρήγορη επιστροφή στα άγια χώματα της Προσφυγομάνας, εκεί που πραγματικά ανήκει η Α.Ε.Κ!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα και την ηγεσία της. Η μέρα που η Α.Ε.Κ θα ξαναβρεθεί στην Πρωταγωνιστική της Θέση, εκεί που η Ιστορία της την έχει τάξει, δεν θα αργήσει. Ας το γνωρίζουν αυτό όλοι εκείνοι που χρόνια τώρα κρατούν σε ομηρία το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το τέλος της τυραννίας πλησιάζει, γι’ αυτό άλλωστε οι μεγάλοι ένοχοι…. ακόμη και στον ύπνο τους  στριφογυρνάνε ανήσυχοι!

Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο και στον ηγέτη της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ Δ. Μελισσανίδη που με τη θαρραλέα στάση του αποδεικνύει στην πράξη ότι η Ομάδα της Προσφυγιάς παλεύει σταθερά και ασυμβίβαστα για την εξυγίανση και το σπάσιμο του σάπιου αποστήματος στα αθλητικά δρώμενα. Η εποχή του “yes men” (όπως π.χ. συνέβαινε επί του αλήστου μνήμης “2004”) έχει παρέλθει προ πολλού.  Πλέον, η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, πολεμάει με λεβεντιά για το δίκιο της και συνολικότερα για τη δικαιοσύνη στο χώρο γι’ αυτό και ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΥΓ1. Α.Ε.Κ ΘΕΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

ΥΓ2. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!! ΥΓ3. ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…

ΥΓ4. Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X