"Ψήνεται" αλλά αποφασίζει τον Μάη

"Γι' αυτό είμαι ικανοποιημένος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην άκρη του μυαλού του, έχει τον προγραμματισμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν και φάνηκε από τον τρόπο που είχε τοποθετηθεί στο ζήτημα των μεταγραφών του Γενάρη. Με τον κόσμο έχει αρχίσει να αποκτά ένα μεγάλο δέσιμο. “Όσο περνάει ο καιρός, γίνομαι όλο και περισσότερο οπαδός της ΑΕΚ” παραδέχθηκε μιλώντας στη Nova. Με την ζωή και τον καιρό της Αθήνας, έχει ξετρελαθεί. Με λίγα λόγια υπάρχουν ενδείξεις πως ο Γκας Πογιέτ ψήνεται για να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης και τη νέα σεζόν. Είναι όμως μόνο ενδείξεις. Αποδείξεις, δεν πρόκειται να υπάρξουν νωρίτερα από τον Μάη. Τότε θα πάρει ο Ουρουγουανός τεχνικός την οριστική του απόφαση.

Τότε θα μπορεί να γίνει ταμείο για την φετινή σεζόν, αφού θα έχει τελειώσει το κύπελλο αλλά και τα πλέι οφ. Θα μπορεί επίσης να γίνει κουβέντα για το πλάνο της νέας σεζόν. Επίσης τότε θα προκύψουν και οι… “μνηστήρες”. Διότι ο Πογιέτ ούτε και τώρα κρύβει πως και έχει στόχο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και “ψήνεται” με την ιδέα να αναλάβει ισπανικό σύλλογο.

Από την άλλη μεριά, είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει και η ΑΕΚ. Κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γίνει πριν από το τέλος της σεζόν και πριν γίνει αποτίμηση της δουλειάς του Πογιέτ. Γι αυτο άλλωστε και η ΑΕΚ και ο Ουρουγουανός παραπέμπουν στον Μάη, την απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας. Συζητήσεις γίνονται ήδη. Λογικό. Αλλά για αποφάσεις είναι ακόμα νωρίς. Και για τις δυο πλευρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X