«Τελειώνει ο διάλογος και μπαίνουν υπογραφές»

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσκολλημένοι σε τυπικές διαδικασίες, χρονοβόρες και δίχως ουσία, φαίνεται πως είναι στο ΥΠΕΝ αναφορικά με το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ετσι βρίσκουν πρόφαση την καθυστέρηση στην διευκρίνιση ερωτημάτων που προέκυψαν από τη δημόσια διαβούλευση και θεωρητικά θα συζητιόνταν στις ομάδες εργασίας – όπου οι εκπρόσωποι του δήμου δεν εμφανίζονται σχεδόν ποτέ – για να μην υπογράφουν τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και να κλείσουν τον φάκελο της οικοδομικής άδειας.
Η απάντηση της ΑΕΚ στην ανταπάντηση του Υπουργείου συνοψίζεται στην ακόλουθη επίσημη θέση. «Οι απόψεις μας είναι γνωστές, διατυπωμένες ξεκάθαρα και θα μπορούμε να τις συζητάμε για χρόνια! Ήδη έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο και είναι απόλυτα λογικό οι φίλαθλοί μας και να απορούν και να αγωνιούν. Κάποια στιγμή τελειώνει ο διάλογος, μπαίνουν οι υπογραφές και ξεκινούν τα έργα…».

Είναι φανερό, πως στην ΑΕΚ δεν μπαίνουν καν στον τύπο που θέτει ο Σκουρλέτης στις δύο ανακοινώσεις του. Η άποψη που υπάρχει στην Ενωση είναι πως δεν είναι απαραίτητο καν να απαντηθεί τέτοιο ζήτημα και αποτελεί παρελκυστική τακτική να μπει η ΑΕΚ σε διαδικασία συζήτησης για τις 800 και πλέον σελίδες σχολίων που προέκυψαν από τη δημόσια διαβούλευση. Στην ΑΕΚ τήρησαν με ευλάβεια τους τύπους, πήραν κάθε νόμιμο έγγραφο και προχωρούν κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X