"Όλοι ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα"

"Όλοι ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αυριανή αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ μίλησε ο Λεοζίνιο, στο πλαίσιο της διπλής βράβευσής του ως πολυτιμότερος παίκτης και για το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής.

“Δύσκολο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα. Πρέπει βήμα-βήμα να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”, τόνισε ο άσος του γηραιού, ενώ για τη βράβευσή του τόνισε:

“Αισθάνομαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κόσμο μας, αλλά πολύ περισσότερο τους συμπαίκτες μου, γιατί εκείνοι με βοηθούν να παίζω καλύτερα και να κερδίζουμε όλοι μαζί βραβεία. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα. Στόχος μου δεν είναι να κερδίζω βραβεία. Ήρθα στον Ηρακλή για να πετυχαίνουμε μαζί με την ομάδα κι αν έρθουν τα βραβεία ακόμη καλύτερα. Το καλό μου πόδι είναι το αριστερό, αλλά οι συνθήκες το έφεραν να το κάνω με το δεξί. Τα βραβεία τα αφιερώνω στην οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου, με αγκάλιασαν από την αρχή και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X