Μέξας: «Μας... κολακεύει η τελική διαφορά»

Μέξας: «Δύσκολο παιχνίδι, με ποιοτική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μέξας, εκ μέρους του Απόλλωνα Πατρών, έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και την εμφάνιση σήμερα. «Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την εμφάνιση. Έκαναν την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση. ‘Ήρθαν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και τα κατάφεραν. Ήταν εξ αρχής το φαβορί και κέρδισαν απόλυτα δίκαια. Η διαφορά μας κολακεύει. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα 2 ματς σε 3 μέρες, αλλά θα πρέπει να δούμε τα λάθη μέχρι το 25. Να δούμε τι έχουμε κάνει τόσο πολύ λάθος. Κάποιες φορές πήγαμε πολύ ατομικά και στην άμυνα δεν πήγαμε όπως θα έπρεπε. Μας κέρδισε απόλυτα δίκαια η ΑΕΚ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο ματς της Δευτέρας. Ήταν μια εμπειρία για όλους μας και η ΑΕΚ είχε 2 μέρες ξεκούραση που αυτό έπαιξε ρόλο. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θα δούμε τι δεν κάναμε σωστά για να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα». Για τα διαδοχικά παιχνίδια: «Όλες τις ομάδες τις επηρεάζουν τα διαδοχικά ματς, ειδικά με ομάδες καλύτερες και με μεγαλύτερο ρόστερ. Αυτό είναι το πρόγραμμα και οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να κάνουμε την καλύτερη διαχείριση».

Για τα… μαθηματικά της ομάδας: «Τα δικά μου δεν έχουν αλλάξει. Τώρα ποιων έχουν αλλάξει δεν ξέρω. Θέλουμε να σωθεί η ομάδα. Βλέπετε πώς είναι το πρόγραμμα, βλέπετε τα αποτελέσματα των άλλων. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια». Ο Ντίλαρντ κάνει κανονικά προπονήσεις με την ομάδα, με εξαίρεση την Παρασκευή. Αναμένουμε. Ελπίζουμε να βγει το συντομότερο δυνατό η απόφαση. Είμαστε στον… αέρα με τον Ντίλαρντ» είπε ο προπονητής των Πατρινών.

Ο Ανδρέας Πελεκούδας, εκπροσώποντας τους παίκτες, σχολίασε «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη της. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Πρέπει να κοιτάξουμε τα αρνητικά και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας που είναι σημαντικό για εμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X