«Τα πάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Το πρωτάθλημα θα έρθει για την ΑΕΚ του χρόνου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενθουσιασμένος από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, ως τη συμμετοχή της Ενωσης ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έδωσε και άλλη συνέντευξη στην πατρίδα του – αυτή τη φορά στη Novosti – και είχε μόνο καλά λόγια για τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, αποφεύγοντας αυτή τη φορά οικονομικές συγκρίσεις που προκαλούν δυσφορία.

«Ηταν μια μεγάλη νίκη. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Σημαντικό βήμα για την ΑΕΚ, αλλά ξέρουμε τόσο εγώ όσο και ο Ντούσκο οτι έτσι αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις μας. Μας περιμένει πλέον ακόμη περισσότερη δουλειά. Είναι βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα δώσουμε όλα. Ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά μας. O κόσμος και ο πρόεδρος μας στηρίζουν πολύ και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για αυτούς», ήταν το σχόλιο του «Μίλο».

lakis7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X