Προκαλεί το σάπιο σύστημα: Σπάθας στο Καυτανζόγλειο!

Προκαλεί το σάπιο σύστημα: Σπάθας στο Καυτανζόγλειο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν φανερό από όσα ακολούθησαν το ντέρμπι, πως το σύστημα θα επιχειρούσε ύπουλο και βρώμικο χτύπημα εις βάρος της ΑΕΚ. Ο πανικός και τα νεύρα που εμφανίζουν από την ήττα, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξόντωση του Καλογερόπουλου, αλλά έφτασε και σε μια προκλητική κίνηση άνευ προηγουμένου. Η περιβόητη ΚΕΔ, όρισε για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Ηλία Σπάθα.
Τα σχόλια είναι περιττά. Ο γιος του τύπου που έλεγε «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ…», ένας διαιτητής που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του, βρίσκεται στον δρόμο της ΑΕΚ. Είναι προφανές, πως το σύστημα ξεσαλώνει για να προκαλέσει χτυπήματα στην Ενωση και να κάνει ζημιά. Βοηθοί του Σπάθα ορίστηκαν οι Πετρόπουλος και Καραγκιζόπουλος και 4ος ο Καραντώνης από την Ημαθία. Τελευταία παράσταση του, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά με τον περίφημο αναπτήρα, που δεν διέκοψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X