Κύρκος ο…παραμυθάς

Η ιστορία που επιχειρήθηκε να στηθεί από το βράδυ του Σαββάτου ώστε να εμπλέξει την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη σε περίεργες καταστάσεις, καταρρέει με κρότο. Αφού όλη η Ελλάδα γέλασε και έκραξε τις μεθοδεύσεις για την παραπομπή του Καλογερόπουλου (από τον Κύρκο) επειδή τόλμησε να παίξει 50-50 (έστω κι αν αδίκησε ξεκάθαρα την ΑΕΚ), ήρθε να καταπέσει και η υπόθεση για το δήθεν επεισόδιο του Μελισσανίδη με τον Κύρκο. Μέσα σε ελάχιστες ώρες, άπαντες συνειδητοποιούν – με στοιχεία και αποδείξεις – πως ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι, που επιχείρησε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη, είναι πλήρως αναξιόπιστος και ψεύδεται με μεγάλη ευκολία.
Με το θράσος και τον τρόπο που κινήθηκε και εις βάρος του Μελισσανίδη, ο Κύρκος κινήθηκε και μετά τη συνέντευξη του προς την εφημερίδα Goal. 12744427_10153968673809740_8393839571112087118_nΠροφανέστατα δεχόμενος άνωθεν πιέσεις, απέστειλε εξώδικο με το οποίο ανέφερε πως δέχτηκε κλήση από άγνωστο κινητό, είχε μια τυπική συνομιλία δίχως να αναφέρει τίποτε από το περιεχόμενο της έκθεσης του και ολοκλήρωσε τη συνομιλία σε 2’! Ωστόσο, στην εφημερίδα υπάρχει φωτογραφία της καταγεγραμμένης κλήσης από το κινητό του διευθυντή της, Βαγγέλη Μπραουδάκη, στο οποίο καταγράφεται η διάρκεια της κλήσης σε 11’ 34’’! Αναφέρεται μάλιστα ρητά, πως υπήρξαν τρεις αυτήκοοι μάρτυρες της συνομιλίας των δύο.
Είναι πασιφανές, πως από τη στιγμή που ο Κύρκος εμφανίζεται να ψεύδεται και είναι πλήρως αναξιόπιστος σε ένα θέμα ήσσονος σημασίας (όπως η τοποθέτηση του, που απλά επιβεβαίωνε την παραπομπή Καλογερόπουλου και διευκρίνιζε πως είχε μόνο μία έκθεση), εύκολα κάποιος φαντάζεται τι μπορεί να κάνει σε σοβαρότερα ζητήματα. Ο Κύρκος ξεμπροστιάζεται από το Goal, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως καθίσταται σαφές, πως είναι εντελώς αναξιόπιστος στους ισχυρισμούς του. Είναι ξεκάθαρο πλέον, πως ο Κύρκος είναι πλήρως αναξιόπιστος ως μάρτυρας και δεν μπορεί να αποτελέσει η κατάθεση του ενοχοποιητικό στοιχείο για τον Μελισσανίδη.
Το enwsi.gr σας παρουσίασε χθες στοιχεία που αποδείκνυαν την αδυναμία των ισχυρισμών του Κύρκου. Κυρίως, το πως είναι δυνατόν ο Κύρκος να έχει δεχθεί τόσες σκληρές απειλές κατά της ζωής του και όμως να μένει ατάραχος στη θέση του, ανάμεσα σε 2.000 Ενωσίτες. Να μην απευθύνεται στην αστυνομία ή σε κάποιον αξιωματούχο του αγώνα για να ζητήσει προστασία, να μην αλλάζει ούτε καν θέση μέσα στο γήπεδο και να μένει ατάραχος και σε κοινή θέα. Και στο ημίχρονο της αναμέτρησης, να πιάνει χαλαρή κουβέντα με τον Μελισσανίδη, τον άνθρωπο δηλαδή που 15’ πριν, τον απειλούσε πως θα τον…τινάξει στον αέρα και θα τον…πνίξει με το κασκόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X