Με μεγαλύτερο επιθετικό «όπλο» της την άμυνα

Τα στοιχεία που οδηγούν στην πρώτη νίκη σε ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δύο τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ έβγαλε στο παρκέ ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Την άμυνα που όταν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, τότε σχεδόν πάντα σε οδηγεί στη νίκη.

Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του Γιούρι Ζντοβτς από τον προκάτοχο του. Ο Σλοβένος βάζει στην ομάδα στοιχεία που απαιτούνται για το σύγχρονο μπάσκετ, όπου αν δεν παίζεις άμυνα αγωνίζεται με μειονέκτημα.

Ο Ζντοβτς αρχίζει και δίνει στην ΑΕΚ αγωνιστική ταυτότητα και σήμερα στο κρίσιμο και δύσκολο ματς της Πάτρας απέναντι στον Απόλλωνα (19:00) θέλει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα με «όπλο» την άμυνα που θα δώσει και ώθηση στην επίθεση. Όπως με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπως και στην Καβάλα.

Το θετικό για τον Ζντοβτς είναι ότι βάζει στην… φαρέτρα του ακόμη ένα επιθετικό παίκτη που ξέρει να δίνει ρυθμό. Μετά την προσθήκη του Μπράουν, έρχεται και ο Γκριν για να καλύψει το κενό στην θέση του πλέι μέικερ μετά την αποχώρηση του Κούπερ.

Η ομάδα της Πάτρας είναι σκληροτράχηλη ομάδα και ιδίως εντός έδρας όπου μετρά 5 νίκες δείχνει επικίνδυνη και ο Ζντοβτς δεν θέλει επουδενί να σκέφτεται… στραβοπάτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X