Ο Αθλητικός Δικαστής για το επεισόδιο Μελισσανίδη - Κύρκου

Ο Κύρκος με τα χίλια πρόσωπα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είναι ήδη γνωστό, το πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ μόνο για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, όμως, ο αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας απέστειλε ερώτημα (συνοδευόμενο από το φύλλο αγώνα του ντέρμπι) προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και την ερωτά αν θα επιληφθεί του περιστατικού που αφορά την φραστική επίθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα, Δημήτρη Κύρκο.

Το ίδιο είχε πράξει ο αθλητικός δικαστής και στην περίπτωση του Γιάννη Αλαφούζου, αναφορικά με τα όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο στο ματς με την Ξάνθη. Απάντηση μέχρι τώρα δεν έχει λάβει.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Παϊτίμ Κασάμι κατά Καλογερόπουλου και την τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του διαιτητή και τεσσάρων εισαγγελέων, για να επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη απαιτείται άσκηση πειθαρχικής δίωξης από τον «ποδοσφαιρικό εισαγγελέα» της ΕΠΟ και παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X