Η «πληρωμένη» απάντηση από τον Μελισσανίδη

Μια ακόμα έκρηξη του Μελισσανίδη μετά το ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0. Καταδικαστέα, δεν το συζητάμε αυτό. Ακόμα κι αν έχει δίκαιο, ακόμα κι αν ο άλλος, ο όποιος άλλος, άξιζε να τα «ακούσει», δεν ταιριάζει στον επικεφαλής μιας ΑΕΚ τέτοια συμπεριφορά.
Τέτοιες ημέρες το 1994, συγκεκριμένα 26 Φεβρουαρίου, ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Τελειώνει το ματς 3-0 κι ένας έξαλλος Μελισσανίδης, ΜΕΣΑ στο Καραϊσκάκη, μπουκάρει στο αποδυτήριο των διαιτητών. Τον έλουσε τον Μαζαράκη και του αναποδογύρισε το τραπέζι.
Ο Βαγγέλης Μαζαράκης έγινε πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κεφαλονιάς και πια κανονικός ενωσιάρχης, εδώ και χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ του νησιού. Το μορφωμένο παιδί, που αντί να φορέσει ράσο, σίγουρος αρχιμανδρίτης ήτανε, μπλέχτηκε με τη μπάλλα και τις πουστιές της.
Ο Μελισσανίδης, λοιπόν, έχει χάσει με τρία τεμάχια και τα βάζει με το κοράκι, τον Μαζαράκη. Το υβρεολόγιο. Ότι ήταν στημένος να καθαρίσει την ΑΕΚ. Ποια ήταν η συνέχεια; Μετά από ένα μήνα ήταν η ονομαστική γιορτή του Μαζαράκη. Ο Μελισσανίδης του έστειλε μια τεράστια τούρτα. Αφού προηγουμένως του ζήτησε συγγνώμην και ανεγνώρισε ότι η συμπεριφορά του ήταν απρεπής.
Πηγή: apodytiriakias.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X