Αλεξίου: «Να γίνει η Ερασιτεχνική αυτόνομη»

Αλεξίου: «Να γίνει η Ερασιτεχνική αυτόνομη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια δύσκολη περίοδο η Ερασιτεχνική προχωράει σε ένα σημαντικό «άνοιγμα», βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για την δημιουργία δέκα νέων τμημάτων. Συγκεκριμένα οι συζητήσεις που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα τέθηκαν επί τάπητος στο τελευταίο Δ.Σ του σωματείου όπου και αποφασίστηκε να προχωρήσει στην δημιουργία νέων τμημάτων τα οποία θα λειτουργούν αρχικά αποκλειστικά σε επίπεδο ακαδημιών. Στόχος της ΑΕΚ είναι να προσελκύσει πολλά νέα αετόπουλα που επιθυμούν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα φορώντας την φανέλα του «Δικεφάλου». Είναι σημαντικό επίσης πως οι υπεύθυνοι των νέων τμημάτων είναι άνθρωποι του αθλητισμού, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες στους οποίους και οι γονείς θα μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους. Στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα τεθεί προς έγκριση η δημιουργία των παρακάτω τμημάτων: Γυμναστικής, Υγρού Στίβου, Άρσης Βαρών και Δυναμικού Τριάαθλου, Τάε Κβο Ντο, Πάλης, Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, Αντισφαίρισης, Αντιπτέρισης, Ράγκμπυ καθώς και το μπιτς βόλεϊ, το οποίο ωστόσο δεν χρειάζεται έγκριση μιας και η ΑΕΚ είναι ήδη μέλος της ομοσπονδίας βόλεϊ.
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου με δηλώσεις του στην «Ώρα των Σπορ» αναφέρθηκε στην εξέλιξη αυτή, τονίζοντας πως θα πρέπει η Ερασιτεχνική να γίνει αυτόνομη: «Η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να λειτουργεί και να ζει αυτόνομα, χωρίς να περιμένει βοήθεια από κανέναν. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι πρέπει να βρίσκει χώρους και τρόπους να μεγαλώνουν τα παιδιά της σε «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον. Επειδή πολλοί λένε η Ερασιτεχνική φτιάχνει νέα τμήματα και τα υπόλοιπα παραπαίουν, θέλω να πω πως ο λόγος που δεν πάνε καλά δεν είναι οικονομικός αλλά αγωνιστικός» τόνισε και προχώρησε σε μια αποκάλυψη: «Η Ερασιτεχνική δεν επιβαρύνεται από τα νέα τμήματα ωστόσο και πάλι θα υπογράφεται σύμβαση με τους νέους εφόρους ότι το τμήμα θα λειτουργεί υπό το συγκεκριμένο καθεστώς και χωρίς απαιτήσεις από το σωματείο. Η ΑΕΚ δεν θα δίνει ούτε ένα ευρώ. Μιλάμε για τμήματα που αφορούν μόνο ακαδημίες και παιδιά.
Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X