Ο Κύρκος προκαλεί τον Μελισσανίδη

Ο Κύρκος με τα χίλια πρόσωπα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερά πράγματα. Για σκέψου να μη γινόντουσαν αυτά τα φοβερά πράγματα, πόσο άδεια και πόσο ανιαρή θα ήταν η καθημερινότητά μας. Για ποια φοβερά πράγματα η κουβέντα; Εδώ είμαστε.
Φοβερό που ο διαιτητής του ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός έπαιξε φίφτυ-φίφτυ. Όχι ακριβώς αυτό. Το φοβερό είναι ότι έγραψε το 50-50 με δύο αποβολές του Ολυμπιακού και πέναλτυ σε βάρος του πρωταθλητή.
Το άλλο φοβερό. Ο παρατηρητής διαιτησίας, Κύρκος στο όνομα, είπε στην τριάδα των διαιτητών, «Μπράβο, τα πήγατε περίφημα».Φοβερό, ε; Αμ, το άλλο! Ο Κύρκος δεν έδωσε κακή(!) βαθμολογία στα κοράκια και αυτά θα τιμωρηθούν.
Συνεχίζω με το πιο φοβερό των φοβερών. Κάποια μέσα θεωρούν φοβερό ότι ο Κύρκος την έκανε γυριστή. Φοβερό! Οι άνθρωποι, είναι και δημοσιογράφοι, ζούνε σ’ άλλο κόσμο, όχι στην Ελλάδα. Αν είναι δυνατόν να θεωρούν φοβερό το… φοβερό, που στην Ελλάδα είναι αναμενόμενο.
Γιατί, όμως, ο Κύρκος άλλα λέει, άλλα γράφει; Εγώ θα σου πω. Υποστήριξε ότι του έριξε μπινελίκια ο Μελισσανίδης. Ότι ξέρω ποιος είσαι, κύριε Κύρκε, θα σου κάνω και θα σου ράνω.
Πήρες χαμπάρι; Ο Κύρκος που δεν κωλώνει, όχι ότι είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης όπως αφήνει να εννοηθεί το αφεντικό της ΑΕΚ, προκαλεί στα ίσα τον Μελισσανίδη. Να σε δω, αν είσαι άντρας, ότι δεν είσαι μόνον λόγια, τι θα μου κάνεις, ρε τιγράκη. Εγώ θα τα γράψω στην έκθεσή μου όπως γουστάρω κι έλα εσύ μετά να μου ξηγηθείς αλμυρό φυστίκι. Φοβερά πράγματα.
Πηγή: apodytiriakias.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X