Ο Κύρκος με τα χίλια πρόσωπα (VIDEO)

Στην αρχή τα έβαλαν με τον Καλογερόπουλο. Εφταιξαν οι φωτοβολίδες, οι αποφάσεις του, ο αέρας που φυσούσε μανιασμένα, τα πάντα. Και μετά, στράφηκαν στον πραγματικό τους στόχο: τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Επιχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα για το δήθεν επεισόδιο με τον Κύρκο και να στηρίξουν εκεί όλη τη σπέκουλα περί επηρεασμού της διαιτησίας και κλίματος τρομοκρατίας.

Ωστόσο, είναι τόσο σαθρή η επιχειρηματολογία που αναπτύσσουν, που καταρρίπτεται και από μόνη της. Εξετάζοντας την υπόθεση είναι πολύ προφανή δύο βασικά επιχειρήματα, που θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα και τον πυρήνα της υπερασπιστικής γραμμής του Πέτρου Καϊμακάμη, όταν προκύψει η κλήση σε απολογία.

Αυτά αφορούν τα εξής:

1) Τι νόημα έχει να πάει ο Μελισσανίδης στο ημίωρο της αναμέτρησης στον παρατηρητή διαιτησίας και να κάνει επίθεση μπροστά σε πλήθος κόσμου; Τι θα εξυπηρετούσε κάτι, που δεν αντιλαμβάνεται καν ο διαιτητής και δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα στην εξέλιξη του ματς και βέβαια κανένα όφελος για την ΑΕΚ. Αν υποθετικά ο Μελισσανίδης ήθελε να επηρεάσει καταστάσεις, θα πήγαινε στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο, όπως συχνά πυκνά πράττουν στον Ολυμπιακό.

2) Που προκαλεί και τις περισσότερες απορίες. Πως είναι δυνατόν ο Κύρκος να έχει δεχθεί τόσες σκληρές απειλές κατά της ζωής του και όμως να μένει ατάραχος στη θέση του, ανάμεσα σε 2.000 Ενωσίτες. Να μην απευθύνεται στην αστυνομία ή σε κάποιον αξιωματούχο του αγώνα για να ζητήσει προστασία, να μην αλλάζει ούτε καν θέση μέσα στο γήπεδο και να μένει ατάραχος και σε κοινή θέα

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό, πως ακόμα και ο Κύρκος παραδέχεται στη σημερινή «απολογία» του στο Goal, πως το βίντεο που έχει βγει είναι από το ημίχρονο της αναμέτρησης. Όταν πραγματικά φαίνεται να συζητά με πολύ ήρεμους τόνους, σχεδόν φιλικά θα μπορούσε να ειπωθεί, με τον Μελισσανίδη. Τον άνθρωπο δηλαδή που 15’ πριν, τον απειλούσε πως θα τον…τινάξει στον αέρα και θα τον…πνίξει με το κασκόλ. Αυτά είναι πράγματα που δεν ταιριάζουν και δείχνουν πόσο σαθρές είναι οι κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X