Σιμόες: «Να κατακτήσω τίτλους»

Σιμόες: «Ήμασταν λίγο κακά παιδιά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ολόκληρη σελίδα αφιέρωσε η γνωστή πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «O’ Jogo» στην χθεσινή έντυπη έκδοσή της στον Αντρε Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ της ΑΕΚ μίλησε τόσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όσο και για το μέλλον του: «Θεωρώ ότι συνέβαλλα στη μεγάλη νίκη της ομάδας μου. Κάνω μια καλή σεζόν, σίγουρα δεν σημειώνω γκολ μια και παίζω αρκετά μακριά από την εστία ως αμυντικός χαφ. Μελετήσαμε καλά τον Ολυμπιακό. Ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα που είχε υπέρ της το μομέντουμ. Κλείσαμε όμως την ανάπτυξή της και γνωρίζαμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε».

simoes- σιμοες

Για τη διαιτησία ο Σιμόες είπε: «Είδα τις φάσεις και μετά. Ο διαιτητής πήρε τις σωστές αποφάσεις. Εξάλλου και εμείς μείναμε με δέκα παίκτες».

Οσο για το μέλλον του: «Στην αρχή το μόνο που γνώριζα ήταν ότι η ΑΕΚ ερχόταν από τη δεύτερη κατηγορία. Ολα όμως πάνε από το καλό στο καλύτερο. Είμαστε στη 2η θέση και κυνηγάμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εγω αυτό που θέλω από τον εαυτό μου είναι να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους αλλά και στο μέλλον να παίξω σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X