Η "απολογία" του Κύρκου για την παραπομπή Καλογερόπουλου

Η "απολογία" του Κύρκου για την παραπομπή Καλογερόπουλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εφημερίδα «Goal» μίλησε ο Δημήτρης Κύρκος, ο παρατηρητής του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας αρχικά πως: «έχω στείλει μόνο μία έκθεση, την Κυριακή το μεσημέρι. Ο βαθμός του Καλογερόπουλου είναι παραπέμψιμος». Ο παρατηρητής αποκάλυψε τις φάσεις για τις οποίες ο βαθμός του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου ήταν χαμηλός, αν και μέσα σε αυτές δεν βρίσκεται η αποβολή του Μιλιβόγεβιτς και η εκτέλεση πέναλτι του Μπουονανότε όπου στη συνέχεια ο Βάργκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Είναι τρεις φάσεις και για τις δύο ομάδες», είπε ο Κύρκος με τις φάσεις να είναι το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ σε ανατροπή του Ζουκουλίνι, η αποβολή του Μποτία στην οποία είχε συμμετοχή και ο βοηθός Γρεβένης και ίσως η αποβολή του Ντίντακ για το μαρκάρισμα στον Ντουρμάζ. Παράλληλα για τον βοηθό Αλέξανδρο Γρεβένη, ο παρατηρητής διαιτησίας δεν θέλησε να αποκαλύψει αν ο βαθμός του είναι παραπέμψιμος.

Όσο για το επεισόδιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Κύρκος ήταν δυσαρεστημένος με το βίντεο που παίχθηκε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», αναφέροντας πως το επεισόδιο έχει συμβεί στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά τις απειλές τις δέχθηκε στο 30΄, τονίζοντας πως γίνεται προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία των καταγγελιών του εναντίον του «Τίγρη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X