Το σύστημα καταρρέει και…παραληρεί

Το σύστημα καταρρέει και…παραληρεί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι περισσότεροι οριοθετούσαν την έναρξη της «μάχης» χαρακωμάτων στην καλοκαιρινή περίοδο, όταν πια θα οδηγούμασταν στην τελική ευθεία ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ τον Οκτώβριο. Ωστόσο, έφτανε μια αφορμή, έστω και βαριά με δεδομένο πως συνδέθηκε με την απώλεια του αήττητου για τον Ολυμπιακό, ώστε να ξεφύγει τελείως η κατάσταση. Το σύστημα αντιλαμβάνεται πως καταρρέει με κρότο και γι’ αυτό παραληρεί.
Τις τελευταίες ώρες στήθηκε μια άνευ προηγουμένου σπέκουλα, μία απίστευτη κόκκινη προπαγάνδα, ώστε να στήσει στο απόσπασμα και να τιμωρήσει τον Καλογερόπουλο. Την ώρα που φούντωναν οι φήμες πως ο Κύρκος αρχικά δεν έστειλε βαθμό που να παραπέμπει τον διαιτητή του ντέρμπι και πως έκανε διορθωτική καθ’ υπόδειξη από την ΚΕΔ, η δουλειά γινόταν. Ο Καλογερόπουλος πήρε βαθμό με τον οποίο παραπέμπεται και η ΚΕΔ θα αποφασίσει για πόσα ματς θα τιμωρηθεί.
Την ίδια στιγμή, έχει φτάσει σε οριακό σημείο η κόντρα σε διάφορες ενώσεις που έχουν αυτήν την περίοδο εκλογές ή κλείνουν οικονομικούς απολογισμούς. Στο λιμάνι και στο Γουδή πανηγύριζαν για τη νίκη στο Λασίθι, αλλά έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους στη Χαλκιδική. Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, ο εκλεκτός του Γκιρτζίκη μαυρίστηκε και κυνηγήθηκε άγρια, από το πλήθος που τον εγκαλούσε για να παραιτηθεί. Και φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X