«Έγραψα τα επεισόδια του Ολυμπιακού και το σύστημα με τελείωσε» (VIDEO)

«Έγραψα τα επεισόδια του Ολυμπιακού και το σύστημα με τελείωσε» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή αποκάλυψη από τον πρώην παρατηρητή διαιτησίας, Μιχάλη Κακουλίδη, λέγοντας πως το σύστημα τον… τελείωσε επειδή έγραψε στην έκθεσή του τα επεισόδια από το Καβάλα -Ολυμπιακός το 2011. Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» μίλησε ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Μιχάλης Κακουλίδης, κάνοντας μία συγκλονιστική αποκάλυψη για το… κόψιμό του από τους πίνακες, ύστερα από την έκθεση για τα επεισόδια στον αγώνα Καβάλα-Ολυμπιακός το 2011, όταν και ήρθε η τιμωρία των «ερυθρόλευκων».
«Στο Καβάλα-Ολυμπιακός το 2011 έκανα τη καταγραφή όλων όσων είχαν συμβεί και τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός. Τότε πήρα το μήνυμα ότι θα είμαι εκτός πινάκων και έτσι έγινε. Όλες οι ομάδες έλεγαν τα καλύτερα για μένα και ήταν ευχαριστημένες και γι΄ αυτό προσπάθησα να βρω τους λόγους που συνέβη αυτό. Τότε διαπίστωσα ότι θα έπρεπε να δώσω γη και ύδωρ στο σύστημα για να επιστρέψω. Αυτό δεν μπορούσα να το κάνω. Μου ζητήθηκε να προσκυνήσω το σύστημα. Μάλιστα ο κ. Σωτηρίου μου είχε στείλει μήνυμα να τα βρω με τον πρόεδρο της τοπικής ΕΠΣ, τον κ. Γαβριηλίδη. Δεν υπήρχε διάθεση εκ μέρους μου να κάνω αυτή την κίνηση. Ήρθα στη Super League με ψηλά το κεφάλι και έφυγα με ψηλά το κεφάλι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X