Η διπλή ζωή του Κύρκου

Μπόλικο ψωμί έχει η υπόθεση του παρατηρητή διαιτησίας του σαββατιάτικου ντέρμπι Δημήτρη Κύρκου, ο οποίος μετά το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0 που σφύριξε στις 27/11/2011 (ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο), εξαφανίστηκε από τα εγχώρια ποδοσφαιρικά δρώμενα και εμφανίστηκε κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες τέσσερα χρόνια αργότερα, στο προσκήνιο ως παρατηρητής διαιτησίας.
Ο Κύρκος με ανάμειξη -με την ιδιότητα του μάρτυρα- στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» θεωρείται πως έπεσε σε αντιφάσεις στις καταθέσεις (εμπεριέχονται στο πόρισμα Κορέα) που έδωσε, σε ό,τι έχει να κάνει με τις απειλές που δέχτηκε -και από ποιους- για τη ζωή του και την επιχείρηση που διατηρεί στα Γιάννενα.
Πέρα από αυτό, όμως, αξιοσημείωτο είναι το πως ξαφνικά τον Μάιο του 2015 ο Κύρκος αποφασίζει να επιστρέψει στη δράση!
Και όχι από τον σύνδεσμό του, αλλά παίρνοντας μεταγραφή στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας, παρά το ότι εξακολουθεί να ζει και να δραστηριοποιείται επαγγελματικά -μέσω της καφετέριάς του- στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Στην πιάτσα, κοινό μυστικό είναι πως αυτό συνδέεται με το γεγονός πως η συγκεκριμένη ένωση τα δυο τελευταία χρόνια έχει περάσει στο μπλοκ της… αντιπολίτευσης (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ), έχοντας βγει στην πρώτη γραμμή της μάχης μαζί με αυτήν της Αιτωλοακαρνανίας, για την ανατροπή του Γκιρτζίκη.
Είναι άλλωστε ενδεικτικό και σίγουρα όχι τυχαίο πως πλην του Χρήστου Μήτσιου, την ίδια χρονική περίοδο, η συγκεκριμένη Ενωση είναι αποκλεισμένη στους πίνακες διαιτητών και παρατηρητών της Super League
Αντιθέτως, η ΕΠΣ Θεσπρωτίας παραμένει μια από τις ισχυρές ενώσεις επιρροής της νυν ηγεσίας της ΕΠΟ.
Πηγή: Goal news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X