Σκάνδαλο: Ο Κύρκος παραπέμπει τον Καλογερόπουλο για το 50-50!

Πονάει και ο Αλέφαντος! Άφησε τις αναλύσεις και τα έβαλε με τη διαιτησία!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός ήταν υποδειγματική με σωστές αποφάσεις σε όλες τις δύσκολες φάσεις των αποβολών και του πέναλτι, αν και δεν σφύριξε την ανατροπή του Ζουκουλίνι από τον Μαζουάκου στο πρώτο 45λεπτο του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, ο παρατηρητής Δημήτρης Κύρκος όπως αναφέρει το sdna, παραπέμπει τον Καλογερόπουλο για το 50-50 στο ντέρμπι και όλα δείχνουν ότι τον πάνε για… πάγο.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τη Δευτέρα το βράδυ και επιβεβαιώνεται, ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού, έχει βάλει χαμηλό βαθμό στον διαιτητή και τον παραπέμπει για τα σφυρίγματά του, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον β’ βοηθό, Αλέξανδρο Γρεβένη!

Και οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού με τις γραφικότητες του κυρ Σάββα και την… κλάψα για την δίκαιη ήττα τους έπιασαν τόπο από τα «όργανα» της ΕΠΟ που πάνε να… καθαρίσουν τον Καλογερόπουλο επειδή σφύριξε στα ίσια ένα δύσκολο ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X