«Το πρωτάθλημα θα έρθει για την ΑΕΚ του χρόνου»

«Το πρωτάθλημα θα έρθει για την ΑΕΚ του χρόνου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, μιλώντας στη «Sport» του Βελιγραδίου. Ο «Μίλο» ήταν ακόμα ενθουσιασμένος από τη μεγάλη νίκη της Ενωσης επί του Ολυμπιακού, επεσήμανε το επίτευγμα της φετινής ομάδας κόντρα σε αντιπάλους με μεγαλύτερα μπάτζετ και δήλωσε πιστός στην ΑΕΚ, τελειώνοντας κάθε κουβέντα περί ενδιαφέροντος της Εσπανιόλ. Αναλυτικά, όσα είπε ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός διευθυντής.
«Μπάγερν, Αρσεναλ και ΑΕΚ! Μόνο αυτές έχουν νικήσει φέτος τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έγινε η πρώτη που το κατάφερε στην Ελλάδα και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς εξηγεί το πως. Αρκετοί στη Σερβία στεναχωρήθηκαν λόγω της φιλίας του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. “Είσαι και εσύ ένας από αυτούς;” μας ρώτησε ο Μπράνκο αστειευόμενος.
-Ήσασταν τυχεροί;
“Η τύχη είναι με τους δυνατούς. Νομίζω όμως ότι ήμασταν καλύτεροι. Μεγάλη νίκη. Ο Μιλιβόγιεβιτς έκανε πέναλτι, το έχασε ο Μπουονανότε, το έβαλε ο Βάργκας. Θρίαμβος”.
-Μίλησες με τον Λούκα;
“Είναι καλό παιδί και ποιοτικός παίκτης”
-Τι του είπες;
“Του ευχήθηκα τα καλύτερα, αλλά μετά το ματς!” (γελάει).
-Δύσκολο ματς;
“Πολύ. Μην ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός έχει 20 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από την ΑΕΚ. Οσο κόστισε ο Ιντέγιε παίρνουν όλοι στην ΑΕΚ. Τις δυο τελευταίες περιόδους δεν δώσαμε χρήματα για αγορές. Ο πρόεδρος βέβαια προσπαθεί πάρα πολύ και στηρίζει την ομάδα. Μετά το ματς μπήκε στα αποδυτήρια και μου είπε “δώστους πριμ 150.000 ευρώ”. Είναι πάντα δίπλα μας”.
-Τώρα τι γίνεται;
“Εχει ξημερώσει άλλη μερα. Πάμε παρακάτω. Είμαστε στη δεύτερη θέση για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάνω από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που έχει δώσει 30 εκατομμύρια ευρώ αυτά τα χρόνια. Εμείς όμως έχουμε δουλέψει πολύ και είμαστε και στα ημιτελικά του κυπέλλου”.
-Είσαι ευτυχισμένος;
“Θα είμαι όταν η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα. Φέτος δεν γίνεται, αλλά θα έρθει το 2017”, είπε ο “Μπέλι”.
-Οι Ισπανοί λένε ότι σε θέλει η Εσπανιόλ…
“Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, εδώ είναι οι άνθρωποί μου. Είμαι ευτυχής στην ΑΕΚ. Μόνο αν έρθει κάτι το εξωπραγματικό μπορώ να την αφήσω. Σέβομαι την Εσπανιόλ, αλλά…”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X