«Νιώθω τον τρόμο τους»

Στήριξη για το γήπεδο (και) από τον Κοντονή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επίθεση με τρόπο που δεν επιδέχεται μεγάλης αμφισβήτησης περνά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για όσα του καταμαρτυρά ο Κύρκος πως έγιναν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο «Τίγρης» θέτει τέλος στη σπέκουλα που επιχειρεί να στηθεί εις βάρος του, με στόχο να πληγεί εκείνος και κατ’ επέκταση η ΑΕΚ. Γίνεται φανερό μάλιστα μέσα από τα λόγια του, πως δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο να κινηθεί ο ίδιος νομικά κατά του Κύρκου, για όσα παρουσίασε στο φύλλο αγώνα και έδωσαν την ευκαιρία να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση προπαγάνδας εις βάρος του Μελισσανίδη και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η δήλωση που στάλθηκε από το γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφέρει τα εξής:

«Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X