Όλα δείχνουν γεμάτο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Κιτρινόμαυρη» μαγεία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την παρουσία Ενωσιτών φαίνεται πως θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Αν και η ΑΕΚ απειλείται από το κατηγορητήριο για τα επεισόδια στο Περιστέρι και όσα φέρεται να συνέβησαν μεταξύ Μελισσανίδη και Κύρκου και καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτό δεν φαίνεται πως θα της στερήσει την παρουσία κόσμου στο επόμενο μεγάλο ματς για το πρωτάθλημα.
Ο λόγος είναι πως η αποχή των δικηγόρων, που αντιδρούν για το ασφαλιστικό, παρατάθηκε μέχρι και τις 22/2, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν πάρει παράταση θα εκδικαστούν οι υποθέσεις την επόμενη ημέρα και βγουν αποφάσεις αυθημερόν. Δεν τηρείται το ημερολογιακό πενθήμερο (εξαιρουμένης της ημέρας της απόφασης και της ημέρας του αγώνα) που απαιτεί ο πειθαρχικός κώδικας και έτσι η ποινή αρχίζει να μετράει μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Το ζήτημα βέβαια παραμένει και ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας είναι σημαντικός και μάλιστα σε σημαντικά παιχνίδια. Μετά το ντέρμπι με τους «πράσινους», η ΑΕΚ θα έχει να υποδεχθεί Πανθρακικό και Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Κάπου εκεί αναμένεται να οριστεί και ο ημιτελικός, όπου την Παρασκευή η ΑΕΚ θα μάθει αντίπαλο, ενώ αμέσως μετά ξεκινά η διαδικασία των πλέι οφ. Στα περισσότερα από αυτά τα ματς, η παρουσία των Ενωσιτών κρίνεται απαραίτητη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X